Dissabte, tornen les 12 hores d’squash a ‘La Trilladora’

A partir de les 17 hores els participants en la VIII edició de les 12 hores d’squash començaran el joc. Està previst que cap a les 21 hores es jugue la final. Posteriorment, es farà l’entrega de trofeus als tres primers classificats i una barbacoa.
Arribat el mes de setembre, tornen les 12 hores d’squash a Pego. En esta ocasió, avançant-se una setmana al calendari habitual i disputant-se el segon dissabte de setembre. Això ha provocat que en la VIII edició de les 12 hores d’squash la participació siga més minsa, per les abultades agendes d’alguns habituals, com explicava Jordi Seguí, organitzador de la cita.
Enguany participaran 13 jugadors a les 12 hores. Entre les baixes es troben alguns dels habituals guanyadors, el que permetrà que en esta nova edició destaquen altres jugadors. Apuntava Seguí que, el fet que siguen menys participants, no desvirtua la competició. Així, animava al públic a acudir a veure’ls jugar.

Les partides començaran cap a les 17 hores i, segons els càlculs de l’organització, cap a les 9 de la nit es disputarà la gran final. Després de l’entrega de trofeus hi haurà una barbacoa i, en acabar els assistents passaran al costat, al Mig Any de Carnestoltes.

El regidor d’Esports i de Festes ho corroborava, ja que estarà tant en l’entrega de trofeus de les 12 hores d’squash com en el Mig Any de Carnestoltes. Abans haurà casat a una parella. Una agenda, com ell mateix comentava, “completeta, completeta”.

Confessava Jordi Seguí que “intenta acoblar la data perquè jugue el major nombre de gent possible però sempre hi ha imprevistos”, el que el duia a concloure que “l’any que ve optaré pel tercer dissabte de setembre i que jugue qui puga”. Així mateix, intuïx que “crec que s’ha arribat a un nivell que la gent sap que a Pego hi ha una lliga d’squash i unes 12 hores d’squash perquè ja fa 8 anys que es fa i per tant qui vol hi participa”.
Indicava Seguí que “tots els anys hi ha dos o tres nous a la lliga d’squash”, sent la base d’uns 15 jugadors. Este fet l’anima a continuar convidant a la gent a aproximar-se a este esport i, assenyala, una bona manera de fer-ho és acudint a contemplar algunes de les partides que es disputaran durant la VIII edició de les 12 hores d’squash a les pistes de ‘La Trilladora’ este dissabte de vesprada.

624 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!