Detinguts els autors del robatori amb violència i intimidació de la BP de Pego

Fa una setmana aproximadament la Guàrdia Civil va procedir a la detenció dels autors d’agressió que va tenir hospitalitzada durant mesos a la treballadora de la dita gasolinera de Pego. Els detinguts provenen dels països de l’est.
A penes ha transcendit informació sobre el cas, però fonts de la Guàrdia Civil de Pego, reconeixien la detenció dels autors del robatori amb violència i intimidació que va tenir lloc el 2 de març de 2010 a la gasolinera BP de Pego. Dels detinguts ha transcendit que eren homes i que procedien de països de l’est d’Europa.

Recordem que aquest fet va succeir el dimarts, 2 de març, a les 22’15 hores, quan els treballadors de la gasolinera pegolina es disposaven a tancar l’establiment. Dos individus encaputxats, sense dir res van atacar els dos treballadors de la BP pegant-los al cap i deixant-los sense consciència. Els dos agredits hagueren de passar la nit ingressats a l’Hospital Comarcal. Una de les agredides ha hagut de romandre durant molt de temps ingressada, immobilitzada, per les fortes contusions rebudes al cap, que li van provocar fissures cranials internes. I és que els agressors van dirigir la major part dels cops al cap dels agredits fins a deixar-los sense consciència estirats al terra. Els encaputxats, però, no es van conformar només en això, ja que també els van destrossar la moto, vehicle per a desplaçar-se fins al poble.

Des dels Serveis Informatius de Ràdio Pego continuarem informant si es facilita més informació al respecte de la detenció dels dos autors d’aquest brutal robatori amb violència i intimidació.

425 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!