Alguns detalls sobre la inauguració de les noves instal•lacions de Ràdio Pego

El dissabte 5 de febrer l’emissora municipal viurà un dia molt especial dividit en tres apartats, d’una banda, a les 12 del migdia tindrà lloc la seua inauguració oficial amb tots els honors possibles. De l’altra des de les 10 del matí i fins les 19 hores les seues portes estaran obertes. Finalment, en eixe mateix horari hem preparat una programació especial de música de Pego i salutacions quasi interrompuda. Esteu totes i tots convidades i convidats a assistir.
Durant tota la setmana i part de l’anterior es pot escoltar per les ones de la 107.8 en FM l’avís que convida a tota l’audiència de Ràdio Pego a sumar-se a la jornada de celebració que tindrà lloc el proper dissabte, 5 de febrer. Una jornada que a tot l’equip de treballadores i treballadors de l’ens públic municipal ens agradaria fora memorable. Per a tal efecte estem preparant una programació ben especial que volem compartir amb tots i totes vosaltres.

La festa de Ràdio Pego podríem dividir-la en tres seccions. D’una banda i primerament tot s’engloba en els actes d’inauguració de la nova seu de l’emissora, que ha passat d’estar en un tercer pis sense ascensor ni possibilitats de tenir-lo, a estar a peu pla on tothom pot entrar tinga o no discapacitat física. A més, amb el canvi Ràdio Pego també ha guanyat en insonorització, el que millora la realització i emissió dels programes. Així, l’acte institucional d’inauguració de Ràdio Pego està previst a les 12 hores.

Així mateix, el dissabte 5 de febrer, serà una jornada de portes obertes des de les 10 del matí i fins a les 19 hores. Durant eixes hores Ràdio Pego també oferirà a la seua audiència una programació especial concebuda per a donar difusió als grups de música que hi ha al poble de Pego. Alguns tocaran en directe als nous estudis de l’emissora, altres ja han gravat allí mateix, la resta sonaran pels seus discos o maquetes. Els grups que està previst que sonen a Ràdio Pego dissabte són: l’Agrupació Musical de Pego; La Clandestina; Johnny Manhattn & Pep’s Band; Los niños cantores; Em poses negre; Back Storm; Trescant; L’Experimental; La Sonora del Maurà, Trilogy; Rall de Pal; l’Orfeó de Pego; Lilit i Dionís, la Rondalla i la Coral del CEAM; Salvador Bolufer; l’Escola de Teatre i la Gossa Sorda.

De 10 a 11 del matí us presentarem la programació i explicarem com tenim pensat que vaja el dia. A més, des d’eixe mateix moment, aniran sonant les salutacions dels col•laboradors i les col•laboradores de Ràdio Pego i d’algunes de les Associacions del poble que han volgut col•laborar amb nosaltres.

Tot l’explicat anteriorment està pensant perquè t’agrade, perquè volem continuar agradant-te i donant veu al major ventall de gent possible, ja que no hem d’oblidar que Ràdio Pego és una emissora municipal, pública, pròxima, que és la ràdio de totes i tots, la teua. És per això que estàs convidat i convidada a assistir a la jornada que estem preparant. Dissabte tindrem, més que mai, les portes obertes per a tu.
574 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!