Al Mig Any de Carnestoltes sí que hi haurà desfilada

Finalment la regidoria de Festes ha estirat el pressupost per tal d’afegir més animació a una nit que es preveu ben concorreguda com és la del 10 de setembre per a celebrar el Mig Any de Carnestoltes a Pego. La concentració de la desfilada està marcada a les 11:30h. de la nit des de la Plaça de l’Ajuntament. El passacarrer estarà animat per la batucada dels Ondarattack.
Dimarts passat donàvem la notícia de la celebració, per segon any consecutiu, de la celebració del Mig Any de Carnestoltes. Una festa que es realitzarà el proper dissabte, 10 de setembre, al Passeig Michel de Pego. Dimarts, el regidor de Festes, Raül Tamarit, va explicar que l’ajustat pressupost destinat al Mig Any de Carnestoltes no permetia fer una desfilada des del poble fins el Passeig Michel.

Avui, dijous 11 d’agost, des de la regidoria de Festes s’ha rectificat aquest detall informant sobre la realització d’una desfilada de disfresses. Així, finalment sembla que s’ha pogut estirar o reajustar el pressupost per tal d’afegir més animació a una nit que es preveu ben concorreguda, tenint en compte que el 10 de setembre els examens de recuperació hauran acabat, com també hauran finalitzat les festes dels pobles de la rodalia.

La concentració de la desfilada està marcada a les 23:30h. a la Plaça de l’Ajuntament. El passacarrer estarà animat per la batucada dels Ondarattack.
836 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!