Esquerra critica “el clientelisme” del PP en el nomenament de nous directors de parcs naturals

Per als republicans, “posar a un tècnic en turisme de director dels 4 parcs naturals, és convertir l’ecosistema en un parc temàtic, on es preocuparan més per fer negoci que per cuidar la rica biodiversitat que alberguen”.
Encara no ha estat publicat al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, però només saber-se la notícia no van tardar en produir-se les reaccions al nomenament a la cessió de deu tècnics que dirigien altres tants parcs naturals de la Comunitat Valenciana per a col•locar cinc persones afins al Partit Popular de la Comunitat Valenciana. Crítiques a aquesta decisió a les que se sumava ahir Esquerra-Marina Alta.

A través d’un comunicat de premsa, el president d’Esquerra-Marina Alta, el pegolí Saül Ortolà, valorava el nomenament de Carlos Linares com a Director dels parcs naturals de La Marjal de Pego-Oliva, el Montgó i el Penyal d’Ifach a la Marina Alta i de la Serra Gelada a la Marina Baixa, com “un fet de clientelisme de la consellera Bonig i el govern Fabra, amb els afins dins del partit, valorant més els favors dins del PP, que la preparació per al càrrec”.

Segons el dirigent republicà, “posar a un tècnic en turisme de director dels 4 parcs naturals, és convertir l’ecosistema en un parc temàtic, on es preocuparan més per fer negoci que per cuidar la rica biodiversitat que alberguen”.

Per la seua part, el portaveu d’Esquerra-Xàbia, Jaume Ivorra, manifestava que “per tots és conegut el poc interès mostrat pels successius governs del PP, per promoure i impulsar els Parcs Naturals de la nostra comarca, poc interès heretat de la gestió del PSOE.”

“A Xàbia coneixem de primera mà, com el turisme i l’especulació, han assetjat al Montgó, per culpa d’uns dirigents més preocupats en buscar ingressos ràpids, que en el benestar dels ciutadans i en la preservació del territori” sentenciava el portaveu republicà.
682 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!