A la tercera va la vençuda

Això és el que es podria dir respecte al Pego C.F. que en la seua tercera jornada de lliga ha aconseguit sumar 3 punts amb un marcador d’1 a 0 contra el Juventut Barri del Crist. Demà dimecres les categories d’Infantil i Cadet es veuran les cares contra l’Ondarense de les mateixes categories al Camp Cervantes. L’Infantil jugarà a les 6 de la vesprada, a partir de les 7’30 de la vesprada el Cadet. En esports destaquem en primer lloc la victòria del Pego per la mínima (1 a 0) davant el Juventut Barri del Crist. Després de dos partits d’inici de temporada desastrosos en quant a marcador, l’entrenador del primer equip, Joan Miquel Almela destacava necessitat d’eixa victòria “sobretot als jugadors perquè estaven un poc desanimats després de dos partits amb tants gols en contra”. Així mateix, Almela comentava que el Pego C.F. d’aquesta temporada és “un equip amb pràcticament la totalitat de la plantilla nova i conjuntar-los és difícil”. De fet assegurava que els entrenaments han estat més dedicats a provar jugadors que a entrenar.

El partit de diumenge va ser jugat al Camp Cervantes perquè confessava Almela “ja feia setmanes que insistíem”, ja que el Pujol és un camp que perjudica el joc del primer equip per les seues característiques. Així que des de l’equip tècnic s’ha estat defensant que “no hi ha cap altra solució” que utilitzar mentre es puga el Camp Cervantes.

Del protagonista del partit, Pepe Moiña, autor del gol, hem sabut que ve cedit de l’Alcoià. Moiña ha assegurat que pot ser haja “fet feliç l’afició” però alhora ha destacat que aquesta “no s’ha de quedar en el gol, sinó en el treball de l’equip” que explicava va a lluitar per mantenir-se en tercera divisió.


No deixem el futbol, però canviem de categoria per a informar que demà dimecres, 17 de setembre es disputaran dos partits protagonitzats pels equips INFANTIL I CADET. El terreny de joc serà, de nou, el Camp de Futbol del Cervantes i s’enfrontaran als equips de les mateixes categories de l’ONDARENSE. Els partits començaran a les 18 hores amb l’enfrontament dels Infantils i desprès a les 19:30 hores amb l’enfrontament dels equips cadets.


666 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!