Tret de sortida per a les rebaixes d´hivern 2007

Després de saber-se que el nombre de paperetes arreplegades per al sorteig de nadal que organitza l´Associació de Comerciants ha estat de 38.000, les expectatives per a la primera campanya de rebaixes és optimista i és que hi ha un augment de confiança entre els pegolins i pegolines que cada vegada aposten més per les compres al seu municipi. Maria Garcia Sastre ha estat la guanyadora dels 3000 euros que podrà gastar durant tot l´any a les botigues de Pego. Divendres a poqueta nit, els Reis d´Orient van realitzar la seua primera parada a l´Ajuntament de Pego, des del seu balcó van comunicar el seu missatge anual de pau, cordialitat i generositat. Però, a més, Melcior, Gaspar i Baltasar, amb el toc màgic de les seues innocents mans, van donar a conèixer la persona afortunada que podrà gaudir de 3000 euros durant aquest any 2007. El premi del sorteig de Nadal organitzat per l´Associació de Comerciants de Pego va recaure en Marina Garcia Sastre, ella podrà gastar cada mes 250 euros al poble, un regal de reis al que moltes persones optaven i de segur havien somniat.

38.000 paperetes han estat dipositades des que es va iniciar la campanya del sorteig. En un principi es van editar 30.000 butlletes i es van haver de reeditar 10.000 més per a satisfer tots els clients. Aquestes xifres són una mostra de l´afluència de gent que ha optat per quedar-se a Pego a l´hora de comprar, un número que també indica com ha augmentat la participació respecte de l´any passat, deixant un balanç molt positiu entre els comerciants del municipi, que afirmen que la gent cada vegada compra més al seu poble. Glòria Mengual, secretària de l´Associació de Comerciants, confirmava la guanyadora del sorteig de nadal i l´augment de participació en el mateix, a més, pronunciava en veu alta la possibilitat d´ampliar el guardó afegint un segon premi de menor quantia perquè més gent puga gaudir de comprar a les botigues de Pego associades.

D´altra banda, avui, 8 de gener, ha començat oficialment la primera campanya de rebaixes del 2007, la d´hivern, la més esperada després de Nadal. Les rebaixes duraran fins el 28 de febrer. Els descomptes poden oscil•lar entre un 10 i un 80%, tot depenent del moment en què es compre, de la quantitat de material que hi haja disponible, etc. Però no existeix una regulació estricta, així que cada botiga aplica els seus propis criteris.

Els productes que es venen durant el període de rebaixes són aquells que no s´han liquidat en la temporada anterior, però Bolta denuncia que algunes grans cadenes comercials fabriquen productes especialment per les campanyes de rebaixes amb una qualitat inferior, el problema és que aquests productes són molt difícils de detectar. D´altra banda, l´inici de campanya està sent molt mogut el que crea una expectativa molt bona per a aquestes rebaixes.


431 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!