Sis nous agents de Policia Local a Pego

El passat divendres els nous agents van prendre possessió de les seues places després d’haver superat l’oposició convocada. Aquest increment del nombre de policies locals s’emmarca dins la necessitat d’augmentar els serveis de seguretat de la ciutadania. Pego compta, des del divendres passat, 4 de juliol, amb sis nous agents de Policia Local. 5 d’aquestos nous agents s’incorporen a la nova plantilla com a funcionaris després d’haver superat l’oposició corresponent, el sisé policia entra com a interí. El saló de plenari de l’ajuntament de Pego va ser el lloc escollit perquè aquests nous agents prengueren possessió del seu càrrec en presència de l’alcalde, Carmelo Ortolà, de l’oficial en cap Salvador Marí i de la responsable de recursos humans, Mª Ángeles Ferrando.

Aquest increment de la plantilla de la Policia Local s’emmarca, segons l’alcalde i regidor de seguretat, Carmelo Ortolà, en la “necessitat d’incrementar els serveis de seguretat al ciutadà, línia en la que s’està treballant i encara que això supose un esforç pressupostari, des del consistori s’està fent tot el possible.” Així mateix, apuntava Ortolà a què “este esforç cal que tinga continuïtat en el futur”. El repte del responsable de l’àrea de seguretat “és intentar, al finalitzar el segon mandat, deixar Pego amb una plantilla necessària per a la població, així com per a poder cobrir les necessitats de la vigilància de les distintes urbanitzacions que existeixen en el terme municipal.”

Actualment la ratio d’agent és d’un per cada 580 habitants, dada que s’apropa ja a les recomanacions d’una mitjana de 500 habitants per agent. “Aquest objectiu –reiterava el regidor de seguretat- es pretén complir abans d’acabar la legislatura, i en el que ve treballant des de 2003, moment en el que la mitjana era de 720 veïns per agent.”


454 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!