Set nou casos detectats de tuberculosi


Els resultats de les proves de Mantoux han revelat que 7 persones més han estat en contacte amb la malaltia, la setmana els afectats sabran si han desenvolupat la tuberculosi.

Les noves proves fetes a 64 persones de la comunitat educativa del Carolina Sala per tal de veure si també s’havien contagiat del bacil de la tuberculosis ha donat 7 casos més positius, d’ells un dubtós. Ara es farà l’estudi complementari a l’hospital.

Les persones que han donat positiu en la prova realitzada al centre de salut, no vol dir que estiguen desenvolupant la malaltia i caldrà fer més proves per a realitzar els oportuns tractaments a La Pedrera. Aquestos resultats es coneixeran la propera setmana.

El protocol de la Conselleria de Sanitat és el que marcarà si s’han de fer més proves a altres persones. No obstant, l’alcalde del municipi, el popular Carmelo Ortolà va indicar que si hi ha altres persones dubtoses poden fer-se la prova.

Unes proves que en la seua primera realització van determinar que 23 alumnes van estar en contacte amb el bacteri però sense haver desenvolupat la malaltia, i que altres 8, d’edats compreses entre els 3 i els 11 anys, van presentar afectació pulmonar.


512 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!