S’avança la matriculació a l’escola de Formació de Persones Adultes Pérez Ramos

Esta s’inicia a l’1 d’agost i finalitza el 30 de setembre. El motiu és que l’inici de curs 2014/15 s’avança per a la formació reglada de l’FPA al 15 de setembre. Els tallers per les persones adultes continuaran iniciant-se a l’octubre. La sol•licitud de matrícula es pot descarregar a la web de l’ajuntament de Pego.
Enguany no només l’alumnat d’infantil, primària i secundària avancen l’inici de curs. També ho fa l’alumnat de les escoles d’adults. Això sí, l’alumnat de la formació reglada. Els tallers continuen el mateix ritme que la resta d’anys.

Així les coses, la formació reglada per a persones adultes comença el proper curs el 15 de setembre, el que suposa que finalitzaran el curs abans, l’última setmana de juliol. Estos canvis han portat a avançar també el termini de matrícula. Este serà, segons ens informen des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pego, des de l’1 d’agost al 30 de setembre a les oficines de l’Ajuntament. La documentació que cal aportar és la sol•licitud de matrícula que es pot descarregar des de la pàgina web de l’Ajuntament de Pego i es pot adquirir també al propi Ajuntament, complimentada, una fotocòpia del DNI o del passaport i una foto mida carnet per als alumnes de nova matrícula.

Esta documentació és vàlida també per a matricular-se en els tallers que oferix l’FPA de Pego. L’inici dels tallers no patix canvis, per tant, estos començaran a l’octubre. La matriculació a estos tallers té, des de 2012, un cost per a mantenir la continuïtat dels tallers, ja que la Conselleria d’Educació va deixar de subvencionar-los. En 2014 es manté el preu que es va establir l’any 2012, 100€ que es pot pagar en dos terminis, 50€ en matricular-se i 50€ durant el mes de gener de 2015. Els matriculats en un curs opten a un 10% de descompte per cadascun de la resta de cursos als que vullguen assistir.493 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!