Rosalia Bondia acull enguany l’Escola d’Estiu

Serà entre el 2 i el 31 de juliol en horari de 9 a 13h i de forma opcional fins les 14 h. El canvi correspon a la iniciativa de què cada any siga un centre educatiu qui aculla aquesta activitat per tal que cada any siga una zona del poble la beneficiada. Enguany la novetat és que no hi ha un període de preinscripció, sinó que des de l’1 i fins el 12 de juny les persones que s’inscriguen seran directament matriculades. L’admissió es realitzarà per ordre de presentació de sol•licitud i del justificant de pagament dins dels termini de inscripció. Estem a finals de maig, el que significa que cada vegada està més a prop la fira i per tant la finalització del curs escolar. Aquest fet fa que les Escoles d’Estiu ja oferisquen les seues propostes i places. Pego no és menys i a partir del dia 1 de juny i fins el 12 les persones interessades en què els seus fills i filles acudisquen a l’Escola d’Estiu podran passar per la seu de Serveis Socials, al carrer Sant Agustí nº4, 1r pis, en horari de 10 del matí a 1 de la vesprada, per a inscriure’ls.

Enguany la novetat sobre aquesta qüestió és que no hi ha un període de preinscripció, sinó que de l’1 al 12 de juny es realitzarà la inscripció o matriculació de l’alumne. Així, l’admissió dels alumnes serà per ordre de presentació de la sol•licitud i del justificant de pagament dins del termini d’inscripció. Es podran inscriure tots els xiquets i xiquetes que visquen en els municipis que formen la Mancomunitat de Serveis Socials, és a dir, Pego, l’Atzúbia-Forna, la Vall d’Alcalà i la Vall d’Ebo.

L’Escola d’Estiu enguany es realitzarà al Col•legi Públic Rosalia Bondia perquè “anem rodant el que és l’escola d’estiu pel diferents col•legis perquè trobem que està bé això d’anar rodant pel poble”. La idea principal d’aquesta iniciativa municipal és “que els xiquets facen convivència i coneguen els valors, a més de fer manualitats i altres activitats” que els estimulen durant una part del període de vacances, ressaltava el regidor de Serveis Socials, Àngel Sendra.

L’Escola d’Estiu, que enguany també durà a terme Red XXI, està prevista que es desenvolupe del 2 al 31 de juliol en horari de 9 del matí a 1 de la vesprada, amb l’opció de poder quedar-se fins les 2 amb un respectiu augment de preu. Sobre el preu el regidor de l’àrea declarava que “són uns preus que hem intentant normalitzar conforme està la vida” i demanava que “els pares també tinguen un poc de responsabilitat en posar un poc d’aportació econòmica perquè açò continue funcionant”.

D’altra banda, Àngel Sendra també destacava la complementarietat que aporta l’escola d’estiu esportiva i els cursos de natació que organitza la regidoria d’esports, ja que intenten “suplir la mancança d’activitat esportiva durant els mesos d’estiu”. Així, Sendra pensa que “és bo per al poble que els xiquets tinguen unes eixides, amb activitats, en aquest període”.


672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!