Ràdio Pego celebra el seu canvi d’ubicació

Després d’anys i anys de viure a les altures, Ràdio Pego baixa a la terra i esdevé accessible per a tothom. Per a celebrar aquest fet el dissabte, a les 12 hores tindrà lloc la inauguració oficial de les noves instal•lacions. Una jornada que es complementarà amb una programació especial de 10 a 19 hores en la que les portes de Ràdio Pego estaran obertes a tot el món que s’hi vullga apropar.
Volem, una vegada més convidar-vos, a totes i a tots a que ens visiteu dissabte, demà mateix. Estarem ací des de les 10 del matí i fins les 19 hores. Així que teniu moltes hores per a poder apropar-se a conèixer les noves instal•lacions de Ràdio Pego. I és que després d’anys i anys de viure a les altures, Ràdio Pego ha aconseguit baixar a la terra i esdevindre accessible per a tothom.

Pot ser la gent es pregunte per què s’inaugura la ràdio ara, si ja fa un temps que està emetent als nous estudis? La resposta la donava la regidora de Mitjans de Comunicació, la nacionalista Marian Tamarit, explicant que “hem tardat poc en fer la inauguració perquè tot havia d’estar al seu lloc, que tot funcionara bé, a més de què costa un temps organitzar l’acte perquè comptem amb moltíssima gent i poder coordinar-la costa un poc”.

També s’ha de tenir en compte que des de desembre fins ara hi hagut moltíssima activitat els caps de setmana i el millor és no saturar a la població. Així, jugant amb totes aquestes variables, finalment la inauguració es va plantejar per al dissabte, 5 de febrer, demà mateix.

Salutacions de col•laboradors i col•laboradores, de ràdios de la XEMV, de moltes de les associacions del poble de Pego i música, moltíssima música feta a Pego, “perquè una de les finalitats de Ràdio Pego és també la promoció dels grups de música del poble”, comentava la regidora de Mitjans de Comunicació. I és que, com manifestava Marian Tamarit, per a dissabte “hem intentat fer una programació molt especial”. La nacionalista aprofitava els micròfons de Ràdio Pego per a agrair la tasca de totes les persones que “han fet possible que es puga fer la inauguració”. Així mateix, convidava a tothom a acudir a l’acte d’inauguració oficial, a les 12 del migdia.

La jornada de dissabte anirà més o menys d’aquesta manera:

10h. Presentació de la jornada

1. 11h Agrupació musical de pego – Directe
2. 11.30h Salvador Bolufer

12h. Inauguració oficial de les noves instal·lacions de Ràdio Pego

3. 12:15h La clandestina
4. 12.30h Jhonny Manhattan & Pep’s Band
5. 13h Los niños cantores
6. 13.30h Back storm
7. gravat Em poses negre
8. gravat Trescant
9. gravat L’Experimental
10. gravat La sonora del maurà
11. 16h Rall de Pal (trio jazz)
12. 16.30h. Orfeo de pego
13. 17h Lilit i dionis
14. 17.30h Escola de teatre
15. 18h Rondalla i coral CEAM pego
16. 19h Trilogy
17. Discos La gossa sorda

Així, la major part de la programació prevista per a dissabte és en directe, al que li hem d’afegir que és la primera vegada que els treballadors i les treballadores d’aquesta emissora ens enfrontem a un repte com aquest. Així que podríem dir que els horaris són aproximatius. El que sí que està clar és que a les 12 es durà a terme la inauguració oficial. I que si es produeix algun imprevist d’última hora li posarem remei el més ràpidament possible.

El que l’audiència i les persones que acudisquen demà a la inauguració han de tenir present és que l’acte s’ha preparat en tota l’estima possible a les persones que ens escolten. Però també amb estima als grups de Pego que tocaran al llarg de la jornada de portes obertes, perquè creiem que és una oportunitat per tenir-los en directe –tot i tenir en compte que els nous estudis de Ràdio Pego no són uns estudis de gravació de música professionals- i visibilitzar-los. Així mateix, per estima als col•laboradors i a les col•laboradores que tant i tant fan brillar la 107.8 de l’FM. També als establiments que aposten per l’emissora local a l’hora de posar publicitat del que tenen. No podem oblidar a les associacions del poble que donen vida al teixit social amb totes les seues activitats i festes. En tots ells i en totes elles s’ha pensat alhora d’elaborar la inauguració de les noves instal•lacions de Ràdio Pego. Ho resumia la regidora de Mitjans de Comunicació manifestant que “l’esperit que hem intentat transmetre per al dia de la inauguració és que la ràdio és de tots i de totes i que la ràdio la fem entre tots els de Pego”.

Però més que contar-ho el que volem és que ho vegeu, que participeu en eixa jornada que amb tanta dedicació hem preparat per a vosaltres.
459 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!