Podem Pego basa la seua proposta política en la transparència, la participació i la comunicació directament

És el que van explicar a les persones que van acudir a la 4ª assemblea del cercle al municipi. El col•lectiu no descarta integrar-se en la llista d’algun altre partit que continga «l’ADN de Podem».
El passat 23 de gener, el cercle Podem Pego va tenir la seua quarta assemblea al municipi. Hi van acudir una vintena de persones que participaren activament en l’assemblea donant la seua opinió i aportant idees per a donar forma al projecte que es vol impulsar. Els tres punts que es van abordar van ser com es presentarà Podem a les eleccions municipals; els punts principals de la seua proposta polític i, finalment, es va donar informació sobre el funcionament i les dades econòmiques per poder dur endavant un projecte social i econòmic per a tota la ciutadania.

Podem fixa tres pilars bàsics que definixen el cercle i la seua política: la transparència, la participació i la comunicació directa amb la ciutadania perquè, asseguren que «cal canviar el sistema i cal empoderar la gent».

Podem Pego contempla tres possibilitats per a concórrer als comicis municipals: 1) una agrupació d’electors, per a la que necessitarien 500 signatures al poble de Pego; 2) Integrar-se en una coalició de partits i 3) que les persones que formen part de Podem Pego concórreguen en la llista d’un altre partit que continga «l’ADN DE PODEMOS». Esta tercera opció des del cercle local no la descarten, però asseguren, «tampoc hi ha res encara decidit».

En el transcurs de la quarta assemblea de Podem Pego es va abordar la situació econòmica del poble, el seu deute , així com del punts de partida per fer projecte Podem. També es van explicar les línies generals del seu programa electoral deixant clar, però, «que encara està totalment obert a modificacions».
605 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!