Pego es vacunarà contra la violència de gènere

Serà el dijous, 22 de novembre, al mercat municipal de la mà del grup de dones Cabal que particpen enguany en la III Campanya de vacunació cotnra la violència de gènere que organitza Matria.
Diumenge que ve 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra les dones, Matria Associació de Dones durà a terme la seua tercera Campanya de Vacunació contra la violència de gènere sota el lema “Compromet-te. Dia Contra la Violència de Gènere”. Una campanya representada per visualment amb els tres colors del semàfor i tres llegendes, una per color “Veure, Actuar, Respectar”.
Enguany, esta campanya compta amb la novetat de la participació de quatre municipis de la Marina Alta a més de Dénia: Xàbia, Pego, Benissa i Pedreguer. Esta setmana tots ells realitzaran, en col·laboració amb Matria, la mateixa campanya que esta associació desenvolupa a Dénia. A Pego serà el 22 de novembre, dijous, al mercat municipal.

Es tracta d’una campanya de conscienciació de la ciutadania, a la que se li demana que subscriga un compromís ferm de la seua lluita contra la violència de gènere i pel que rebrà ,com a record ,la clàssica polsera commemorativa amb els colors del semàfor.

Calendari de celebració del Dia Internacional de la Dona en la Marina Alta:
Dijous 22 de novembre: Pego i Xàbia.
Dissabte 24 de novembre: Benissa
Domingo 25 de novembre: Dénia i Pedreguer.
463 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!