Pego dinamitza el seu teixit empresarial amb la 4ª Fira de Comerç

L’1 i 2 de desembre, aquest dissabte i diumenge fins a 25 estants s’exposaran a l’interior de les dos carpes que se situaran al Pla de Font. Dalt, al Passeig hi haurà diverses haimes on faran acte de presència fins a 16 associacions de Pego. Durant els dos dies de Fira es realitzaran diverses activitats, per a menuts i adults, dins i fora de la carpa: balls, cuina, tennis, flors i ruta de tapes pels bars del poble. La inauguració dissabte a les 12 del migdia. La 4a edició de la Fira de Comerç de Pego tindrà lloc aquest mateix cap de setmana, l’1 i 2 de desembre. Tot un esdeveniment al municipi si tenim en compte que al si de les dos carpes que ja estan instal•lades al Pla de la Font estarà representat el teixit empresarial del poble. 25 empreses exposaran els seus productes al públic que s’acoste a la Fira a partir del migdia de dissabte. Aquesta Fira està oberta, no només a Pego sinó també a la resta de la comarca.

Per a l’Associació de Comerciants la Fira de Comerç és una “eina ideal per a promocionar el comerç del poble”, assegura el seu president, Ximo Bolta. La duen endavant amb molta il•lusió perquè, després de quatre anys reconeixen que aquesta iniciativa permet dinamitzar l’economia del municipi, assegurant que cada any milloren el tot de la Fira, el que repercuteix positivament en la imatge de la localitat a l’exterior. Amb la Fira de Comerç es pretén donar a conèixer la qualitat dels productes que ofereixen els establiments de Pego. Estan mostrant, a més, amb aquesta cita “una imatge diferent al que hi havia fins ara”.

Des de Creama, Alicia Carbonell, explica que la Fira de Comerç “implica el poder reunir a moltes entitats” de la localitat, a més, assenyala l’agent de desenvolupament local de Pego que l’esdeveniment “implica posar-nos tots d’acord, el buscar un objectiu comú, una mateixa finalitat que és la dinamització de l’economia de Pego”. Es tenen tots els ingredients que s’han de tenir per a aconseguir-ho, afirma Carbonell. I recorda que en aquesta Fira de Comerç també tindran presència les associacions sense ànim de lucre de la localitat.

El canvi de dates té com a objectiu el no coincidir amb altres fires que se celebren a la resta de la comarca i alhora no perdre públic a conseqüència de les festes de la constitució i la puríssima. Així mateix la Fira de Comerç és el tret de sortida de les festes de Nadal; amb ella s’enceta la campanya de guanya 3000 euros en les teues botigues i s’està ultimant el 1r concurs de decoració d’aparadors que premiarà la imaginació i el gust per a adornar amb motius nadalencs les botigues de Pego.

La 4a Fira de Comerç, però no és passiva, no només mostrà productes, sinó que compartint l’objectiu de la iniciativa, hi haurà dinamització a l’interior amb diferents tallers i activitats que es desenvoluparan al llarg dels dos dies de Fira.
505 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!