Àngel Sendra encapçalarà la llista del Bloc de Pego en els comicis municipals de 2011

L’acompanyaran, en ordre de votació, Conxa del Ruste, Joan Folqués i Karen Lynch. Ahir els i les militants del Bloc de Pego, valoraven la veterania política d’Àngel Sendra i li donaven la seua confiança perquè duga endavant un procés electoral que sempre es presenta ple de tensions i rivalitats. El col•lectiu nacionalista es va mostrar satisfet pels resultats obtinguts, ja que ja compta amb un cap de llista i un equip de persones al seu costat.
Ahir 10 de juny, a les 10 de la nit, el Bloc va dur a terme l’assemblea extraordinària que anava a donar la clau sobre els eixos del proper any, fins a les properes eleccions municipals. Ahir el Bloc de Pego triava la persona que encapçalarà la llista electoral en el comicis locals de 2011 i que serà, per tant, el candidat a l’alcaldia. Eixa responsabilitat requeia en Àngel Sendra, actual portaveu del grup municipal, segon tinent d’alcalde de l’equip de govern, regidor de l’àrea de Serveis Socials, Igualtat d’Oportunitats i Residència, a més de president de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i Les Valls.

Àngel Sendra valorava positivament el procés d’elecció, perquè tot i que ell va acumular fins a 111 vots, destacava que “tots vam rebre vots, el que vol dir que l’assemblea compta amb nosaltres”. Pel que fa a la seua elecció, Àngel Sendra s’alegrava “perquè es veu que la meua tasca dins l’Ajuntament i donant la cara pel Bloc ha agradat i ha sigut recompensada per l’electorat del Bloc”. No amagava Sendra que “si m’hagueren fet el relleu, doncs també hagués estat content, perquè també és un descans, ja que la política carrega molt”. Això sí, afirmava que “com volen que continue, vaig a continuar”.

Entre les persones que s’hi van presentar en l’assemblea anterior, el candidat triat va ser Àngel Sendra, seguit de Conxa del Ruste, Joan Folqués i Karen Lynch. La votació va estar molt igualada, les diferències entre ells van ser escasses, ja que tots els candidats van rebre el suport de l’assemblea.

A partir d’ara el propòsit del candidat pel Bloc a l’Alcaldia de Pego és “començar a programar, veure com omplim la lliga, les propostes que hem de donar de cara a l’electorat, propostes que s’estan revisant i que s’està veient que la majoria s’han complit quasi al cent per cent i per tant trobe que el que hem de fer és rematar-les perquè totes les que hem dut endavant són bones i les que queden també són molt bones”.

Sendra afegia a aquestes primeres intencions que “com a persona d’esquerres que sóc i nacionalista, trobe que el Bloc som un força representativa d’esquerres i des d’ahí anem a treballar i crec que des del Bloc es pot fer feina d’esquerres des de l’Ajuntament”. Àngel Sendra feia una crida “a tota aquella persona amb un pensament semblant, a tot aquell que puga fer un altre partit o que troben que nosaltres no fem la política que toca, que s’acoste, que vinga, que estem oberts a les assemblees i a reunions i als equips de treball per a escolar altres idees, per a escoltar crítiques des de dins, crítiques constructives de gent amb ganes de treballar, amb ganes de voler estar ahí treballant”.

7 anys formant part de l’equip de govern han permès a Àngel Sendra encapçalar la propera llista del Bloc, el flamant candidat comentava que l’avantatge és que ja saps com funcionen els mecanismes de l’administració pública local, tot i que encoratjava a la resta de companys a descobrir-la.

El col•lectiu del Bloc de Pego es va mostrar satisfet pels resultats obtinguts, “ja que compta amb un cap de llista i un equip de persones al seu costat, que amb el suport de tots i totes, treballarà de valent des d’ara endavant per fer avançar el projecte del Bloc a Pego”, asseguraven fonts del partit.
425 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!