Més problemes a la sanitat pública

Sanitat seguix a l’espera de l’informe que aclarisca si es pot reobrir el Centre d’Especialitats de Dènia.
el centre d’especialitats de Dénia que atén anualment a més de 70.000 consultes. Per la seua banda, des de CC OO creuen que es vulneren drets fonamentals.
Ha transcorregut ja més d’un mes i mig des que l’agreujament d’uns clavills disparara totes les alarmes i fera témer pel col•lapse de l’edifici del Centre d’Especialitats de Dénia. La Conselleria de Sanitat va respondre amb rapidesa i va decretar, per motius de precaució, el tancament i precinte immediats del vell ambulatori ubicat en el carrer Marqués de Campo, a l’espera que les pertinents inspeccions i informes tècnics determinaren l’abast dels danys. Era, va dir llavors la conselleria, qüestió de dies.

Allò va succeir el 3 de juliol i en data d’hui, més d’un mes i mig més tard, res se sap d’una possible reobertura del centre mèdic. Durant tot eixe temps, tant l’hospital comarcal com els Centre de Salut estan pagant en forma de col•lapse les conseqüències. Però la situació encara pot anar a pitjor. La falta d’alternatives per part de la Conselleria de Sanitat preocupa als sindicats, que alerten ja que la saturació de l’hospital creixerà al setembre, quan augmenta la seua activitat el centre d’especialitats.

El pasat 4 d’agost el director de l’hospital contestava al president de la junta de personal que , s’estava a l’espera dels informes tècnics dels especialistes. «qüestions d’interés social es mantenen en un secretismo absurd». Per la seua banda, des de Comisions Obreres consideren que , la gestió d’este delicat assumpte per part de la Conselleria de Sanitat, vulnera «principis elementals del dret a la informació i consulta».
229 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!