Més de 40 persones realitzaran la ruta ‘Temporada de cireres’

Es tracta de la nova aposta de l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls, posada en marxa després de l’èxit de la ruta ‘Els cirerers en flor’. La gent que estiga interessada en assistir té temps a inscriure’s fins dissabte de matí. S’eixirà el diumenge, a les 10 del matí, des de l’Oficina de Turisme.
La cirera es confirma que és, junt a la música, la protagonista d’aquest cap de setmana. I és que si d’una banda a la Vall de Gallinera té lloc la X Festa de la Cirera, des de l’Oficina de Turisme de Pego, diumenge a les 10 del matí, partirà la nova ruta ‘Temporada de cirera’ per a conèixer la zona amb els cirerers carregats de fruita. Aquesta nova ruta s’incorporava a la programació després de “l’acceptació de l’anterior ruta de ‘Els cirerers en flor’, on els assistents es va interessar moltíssim per les cirerers i van demandar l’actual excursió”. La prova del seu èxit és que hi ha al voltant de 40 persones apuntades, explicava la tècnica de Turisme, Mari Nieves Mayor.

La ruta partirà a les 10 del matí des de l’Oficina de Turisme de Pego per a encaminar-se, per la Vall de Gallinera cap a la Vall d’Alcalà, per a veure un dels despoblats moriscs i la nevera. A continuació s’agafarà via cap a la Vall d’Ebo per a aturar-se a la Cova del Rull.

La Vall de Gallinera fa un temps que va decidir deixar de formar part de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúvia i Les Valls i és per això que en la ruta ‘Temporada de Cireres’ i ‘Cirerers en Flor’ no es contempla cap parada en aquest municipi. No obstant, preguntàvem a la tècnica de Turisme de Pego, l’Atzúvia i Les Valls si estava previst algun gest tenint en compte que coincideix la ruta amb la Festa de la Cirera. Des de l’Oficina de Turisme es comunicava que s’informarà a la gent assistent a l’excursió de l’existència de l’esdeveniment i se’ls convidarà a acudir per la vesprada, una vegada s’haja finalitzat la ruta prevista.

Les al voltant de 40 persones que formaran part de la comitiva de la ruta ‘Temporada de cirerers’ està formada, sobretot, per gent provinent de València i d’Alacant. Però també hi ha gent de les rodalies i com a novetat, gent estrangera “que venen expressament a interessar-se per les cireres, perquè és una cosa curiosa i que pot ser no coneixen”, explicava Mari Nieves Mayor.

Recordava Mayor que el preu per assistir a l’excursió és de 5’50 euros i que avui seria el darrer dia per a apuntar-se, però que poden fer-ho fins dissabte de matí telefonant al 96 643 01 56 que correspon a Aestas, l’empresa que organitza la ruta. També es pot telefonar a l’Oficina de Turisme al 96 640 08 43.
361 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!