Licitació de les obres d’urbanització de cinc places públiques de Pego.

La Conselleria d’Infrastructures ja ha tret a licitació les obres d’urbanització de cinc places públiques de Pego. L’objectiu és millorar els entorns urbans i fer-los més atractius per als vianants. Les places en què se centra esta actuació són les de l’Eccehomo, l’Ajuntament i carrer Vallet, la de la Quintana, rei Jaume I i Convent.


La plaça de l’Eccehomo és la més antiga i deteriorada. Les obres mantindran la major part de l’arborat i estaran perfectament integrades en un entorn que té un gran valor patrimonial i edificis tan importants com l’Església de l’Eccehomo. En el carrer de l’Eccehomo l’accés a vehicles estarà restringit i es potenciarà el seu ús de vianants.

Mentrestant, a la plaça de l’Ajuntament es mantindrà també l’arbrat i la font central, però es vol subratllar la imatge d’espai unitari. També es pretén fer més visibles les restes de l’antiga muralla. Ací sí es permetrà el trànsit de vehicles

Les obres de la plaça de la Quintana també posaran en valor els vestigis arqueològics. Mentrestant, a Jaume I es rectificarà la circulació de trànsit al voltant de la plaça. A la plaça del Convent, es fomentarà l’ús del parc públic i es mantindrà, pel seu pendent, l’actual estructura en terrasses.

El pressupost previst per a l’execució de les obres és de 3,3 milions d’euros que aniran finançats al 100% per la conselleria de infrastructures.
284 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!