Presentació del nou Naixement de Nadal a escala real

Demà dijous, 15 de desembre,a les 20:30 hores, a la Casa de Cultura (Carrer Sant Domènec, 5)es presentarà el nou Naixement de Nadal a escala real, esculpit per l’artista pegolí Miquel Toledo, i que s’instal·larà a la plaça de l’Ajuntament durant les properes festes nadalenques.

A l’acte assistiran: En José Carmelo Ortolà Siscar, Alcalde de Pego i regidor de Sanitat i Seguretat Ciutadana, En Miquel Toledo, artista autor de l’obra i en Salvador García Ortolà, president de la Junta Central de Setmana Santa.

També demà dijous i ales 4hr de la vesprada tindrà lloc la reunió general de les Mestresses de Casa en la que s’impartirà un xerrada oberta a tot el poble. De la mà de caritas arriba fins Pego el pare Anton, natural de Sri Lanka, qui explicarà a tots els presents a la conferència l’estat en que es troben els pobles afectats pel tsunami un any desprès.

Esta xerrada està oberta a tot el municipi i en especial a totes aquelles persones que van participar en la donació de diners i productes per a la zona afectada doncs es una bona manera de conèixer les repercussions reals de l’ajuda humanitària i també per assabentar- de quina és la situació actual un any després de la tragèdia.
420 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!