El Pego porta quatre partits sense perdre

El Pego CF “B” juga este dissabte a les 4hr de la vesprada al camp del Cervantes contra La Nucia. En tant, el Pego CF estarà jugant a Paterna contra el CF València “B”.
El proper partit que jugarà el Pego CF al Cervantes serà el proper dimecres, 21 de desembre, a les 20hr, contra el CD Borriana.


El Pego passa per un bon moment després de quatre partits seguits sense pedre en els que ha aconseguit 2 victòries i 2 empats amb un total de 6 gols a favor i quatre en contra. Precisament la fragilitat defensiva ha estat l’aspecte més treballat per Jesús Moratal en les darreres jornades ja que els rogets van arribar a ser l’equip més golejat de la categoría. En els últims dos partits la porteria pegolina no ha estat batuda gràcies a la concentració que ha mostrat tot l’equip.

Amb 8 punts de 12 possibles aconseguits pels rogets en els últims 4 partits l’equip ha abandonat els llocs de descens i s’ha instal·lat en la zona tranquil·la de la classificació. No obstant, la igualtat de la tercera divisió provoca que si guanyes dos partits seguits estàs dalt i si els perds pots baixar molts llocs a la classificació.

Repassem ara la resta de partits de la cantera pegolina pel proper cap de setmana.

DISSABTE, 17 de desembre de 2005

Al camp del Pujol

10hr. Prebenjamí B del Pego CF contra el Daimús.
10hr. Aleví A del Pego CF contra Atlètic Benidorm A.
11’15hr. Aleví B del Pego CF contra el Atlètic Benidorm B. 11’15hr. Aleví C del Pego CF contra el Col·legi Lope de Vega de Benidorm.

Al Camp del Cervantes

16hr. Pego CF “B” contra CD La Nucia.

DIMECRES, 21 de desembre, a les 20 hores al camp del Cervantes

Pego CF contra el CD Borriana
308 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!