Menjar per als més necessitats

Caritas Pego ha encetat hui la seva campanya de Nadal per a la recollida d’aliments. Per tercer any consecutiu, l’organització altruista treballa en estes dates per aconseguir recursos necessaris per a les famílies més necessitades del municipi.

Els donatius es poden realitzar al llarg de tota la setmana en horari de 11 a 1 i de 4 a 5 a la Llar Parroquial, per l’entrada del carrer Sant Jaume. Es necessiten tot tipus d’aliments de llarga duració, és a dir que no siguin frescos.

Els aliments que s’arrepleguen aniran destinats al Preventori de Gandia, al Centre d’Acollida Sant Francesc d’Asís de la capital de la Marina i per suposat per a les famílies més necessitades de Pego. L’objectiu és aconseguir que estos Nadals tothom tinga el necessari per celebrar estes dates tan assenyalades.

També des de Caritas s’ha organitzat per a este dijous una xerrada al Teatre Municipal. Així, aprofitant també la reunió de les mestresses de casa, a les 4 de la vesprada el pare Antón, natural de Sri Lanka, explicarà la situació en que es troben els pobles afectats pel tsunami un any després.

Recordem que Caritas junt amb moltes altres associacions del municipi van organitzar una plataforma d’ajuda, Pego Solidari, gràcies a la qual es van aconseguir reunir una important suma de diners que van ser destinats als pobles afectats pel tsunami. Des de Caritas es considera que ara un any després és hora de conèixer la situació actual dels damnificats per la tragèdia.

Pel que fa ala campanya Pobresa Zero, que ha Pego ha estat duta a terme conjuntament per Caritas i Mans Unides, des de l’organització se’ns informava que tot i que el termini per lliurar les signatures recollides acaba el proper 20 de desembre a pego s’han aconseguit reunir 1837 signatures que ara serà remeses al president de la generalitat perquè es tinguen en consideració.

Des de Caritas s’espera que la carta remesa tinga algun efecte sobre la política valenciana i que s’aconsegueixca exercir la suficient pressió com perquè els governs adopten els acords del mil•lenni i així acabar amb la pobresa al món.


290 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!