L’EPA canvia al Cervantes

Este curs l’Escola de Persones Adultes canvia la seua ubicació i passa del Pérez Ramos a l’antic Col·legi Cervantes, amb aules més lluminoses i grans.
Podríem dir que l’alumnat de l’Escola de Formació de Persones Adultes de Pego està d’enhorabona i és que este curs té nova seu. Si fins ara l’estudiantat de l’EPA s’havia de dirigir al col·legi Pérez Ramos, un centre recollit, un tant aïllat, en l’Avinguda d’Aquilino Barrachina.

Ara, però, les persones que estudien a l’EPA s’hauran de dirigir al Passeig Cervantes, a l’antic col·legi Cervantes. Este centre, durant els anys que ha estat l’institut allí ha servit de suport com a centre educatiu. Allí es donaven classes com les de PQPI. Amb el trasllat de l’institut a la seua nova ubicació, l’edifici tornava a quedar-se disponible per a l’ajuntament i després d’albergar al seu si algunes associacions i agrupacions religioses, la regidoria d’Educació va veure més convenient, per les característiques del centre i la seua ubicació, traslladar allí l’EPA i les associacions o entitats que fins ara desenvolupaven la seua activitat al Cervantes passar-les al Pérez Ramos.

Així, després d’algunes millores de manteniment en l’edifici Cervantes i el trasllat del material escolar que, pel que sabem encara està realitzant-se avui dia, l’inici del curs escolar 2012-2013 s’ha iniciat a la nova ubicació. Un espai amb la majoria de les aules grans, molt il·luminades, en un indret molt cèntric i amb possibilitat d’aparcament.

Recordem que a l’EPA, està prominentment destinada a donar l’oportunitat a les persones adultes de reprendre els estudis de bàsics, de graduat escolar i ESO. També s’impartixen classes per a treure’s els títols de coneixements del valencià de la JQCV. Així com per a accedir als cicles de Formació Professional de Grau Mitjà.

A més, també organitza cursos per a la integració tant dels immigrants com dels residents estrangers, amb cursos que van des d’alfabetització i neolectors, a cursos que donen a conèixer les nostres llengües oficials: el valencià i el castellà, i la nostra cultura.

L’Ajuntament de Pego, a través de la Formació de Persones Adultes també organitza cursos per a l’aprofitament de l’oci com són els cursos-tallers de dibuix i pintura, restauració de mobles vells, manualitats, ball i teatre on es pot admirar i desenvolupar tot l’art i la destresa que tenim amagats, a més, de crear un ambient on tot el món participa i conviu.
432 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!