L’Associació Esperança caminarà per la vida dissabte a les 7 de la vesprada

I convida a tot el poble de Pego per no caminar sola en un pas decisiu per a continuar lluitar en moments vitals durs. La caminada eixirà des del Passeig Cervantes i recorrerà cinc quilòmetres pel circuit.
L’Associació Esperança torna a fer-se visible i a demanar la col•laboració de tots els pegolins i totes les pegolines per a caminar per la vida. Una iniciativa que continua en la línia positiva del nom de l’associació que la convoca i que amb això afronta, de nou, la malaltia del càncer amb una visió forta i vitalista. Amb aquesta caminada per la vida, l’Associació Esperança “vol donar a entendre que està sempre ahí. Col•laborem i ajudem”, apuntava Inma Sendra, portaveu de l’associació. La cita, a les 7 de la vesprada de dissabte, al Passeig Cervantes. Jordi Oltra i Inma Sendra, membres de l’Associació Esperança:

Per tan sols 3 euros pots col•laborar amb aquelles persones que han patit o que pateixen càncer, perquè amb aquesta malaltia el caminar és més dur, però, com tot, en bona companyia sempre s’alleugera. A més, Sendra explicava que “que hages tingut càncer no vol dir que vages a morir-te ni que no et recuperes mai” i és per això que “valorem la vida, volem la vida i aquest acte és una iniciativa bonica per a ressaltar-ho”.

Davant mà la portaveu de l’Associació Esperança donava les gràcies a tota la gent que hi participarà. A més avançava que hi haurà un castell inflable per als més menuts.
425 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!