L’arquitecte de Pego expedientada

L’Alcalde de Pego, Carmelo Ortolà ha obert el procediment administratiu pel qual s’expedienta a l’arquitecte Municipal. Aquesta decisió suposa la suspensió de totes les funcions de la Tècnica d’Urbanisme al front del departament al que va accedir ara fa un any.

En un comunicat remés als mitjans de comunicació, l’Alcalde ha reconegut que la mesura pressa no conta amb el suport de la resta de partits que composen el govern. No obstant ha matisat que l’àrea d’Urbanisme es responsabilitat del PP i també deuen ser els populars els que deuen fer canviar la situació.

Els motius que han dut al primer edil a prendre aquesta decisió es deuen a l’incompliment de cinc ordres directes de treball procedents de l’alcaldia. A més a més, Ortolà considera que la feina s’amuntona al departament i durant els últims mesos s’ha contractat personal extern per a realitzar part de la feina de l’arquitecte.

Davant el procés obert s’ha de fer ara la corresponent investigació amb dret a rèplica. A partir d’ací es valoraran les dues qüestions per tal d’arribar a una decisió final, que pot dur a dos situacions: la readmissió o la substitució de l´actual arquitecte municipal.

Aquesta decisió ha estat pressa pel primer edil, el popular Carmelo Ortolà, sense haver-la comunicat prèviament a la resta de l’equip de govern que formen el tripartit. Des del PSOE Anna Aparici no ha volgut entrar a valorar la situació al tractar-se d’una regidoria del PP. En qualsevol cas, Aparici es partidària de tractar les diferències dins de casa.

Més critica ha estat la postura del Bloc. Els nacionalistes Des del Bloc han enviat a l’Alcalde una carta per conducte oficial on, en un to cordial i lleial, segons el portaveu del Bloc, Joan Carles Cambrils, exposen la discrepància sobre la mesura que s’ha pres des d’alcaldia d’obrir expedient a l’arquitecte municipal.
305 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!