LAPS deixa el testimoni a Nuevo LAPS Pego

De moment la presidenta de LAPS ha cedit la protectora a la gent de Pego que va està impulsant este nou projecte. D’altra banda, la propietària del terreny on estan ubicades les instal·lacions s’ha prorrogat un mes més. Des de Nuevo LAPS Pego recorden que «les portes estan obertes per a totes aquelles persones que vulguen acudir a tirar una maneta o a fer qualsevol aportació».
Passada la fatal data del 31 de març, la protectora de Pego continua pendent dels canvis al seu si, però amb la tranquil·litat que compta amb una pròrroga d’un mes més —i possibilitat d’un altre− en el lloguer del terreny on tenen cura dels gossos i gats que acullen.

D’altra banda, els pegolins i les pegolines que han mediat entre LAPS i l’Ajuntament de Pego durant este temps estan en procés de crear una nova protectora que, de moment, han batejat com a Nuevo LAPS Pego. Mentre això passa, la presidenta de l’actual LAPS, Chrissie Edwards els ha cedit la protectora on estan treballant des del 6 d’abril. Compten que hi podran estar en les instal·lacions actuals fins a finals de maig.
Des de Nuevo LAPS Pego tenen «l’esperança» que per a eixa «data l’Ajuntament de Pego ja ens haja cedit el nou terreny», el que havia de ser ecoparc, a la carretera de l’Atzúbia, però que per problemes amb la construcció dels accessos no es pot obrir. Des de la protectora, advertixen que, tot i que comptaren amb la nova ubicació municipal, el trasllat de tots els animals que actualment hi ha a LAPS no seria immediat perquè s’haurien d’adequar les instal·lacions a les necessitats d’un nucli zoològic.

Quan arribe eixe moment, el d’adequació del terreny per a la protectora, intuïxen des de Nuevo LAPS Pego que «serà quan necessitarem tota l’ajuda possible per tal que les construccions siguen i es facen el més ràpid possible».

De moment el que més necessiten és que la gent torne a confiar en la protectora de Pego i és per això que Nuevo LAPS Pego recorda que «les portes estan obertes per a totes aquelles persones que vulguen vindre a tirar una maneta o a fer qualsevol aportació, bé siga econòmica o material com puguen ser pinsos, mantes, pipetes desparasitaries i també oferir-se com a casa d’acollida temporal. Tota ajuda és benvinguda», conclouen des de Nuevo LAPS Pego.

Aquelles persones interessades en obtenir més informació sobre Nuevo LAPS Pego poden visitar la seua pàgina de facebook. També poden contactar amb Sergio al 672319708 o amb Davina 685449724.
508 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!