L´alcalde de l’Atzúvia te empadronat en sa casa rural al secretari municipal

El Bloc presenta una denuncia davant la Junta Electoral després de constatar que promotors dels PAI estan censats en una casa rural en obres. L’alcalde justifica la decisió dels constructors perquè “són socis i volen passar el major temps junts”. Un cens replet de sorpreses. L’alcalde de l’Atzúvia, el popular Manolo Reig, té empadronat en la casa rural de la seua propietat al secretari de l’ajuntament malgrat que el funcionari resideix a València. Una altra persona, que és de la localitat veïna de Pego, també està empadronada en el mateix establiment hoteler. Respecte d’això, el primer edil del Partit Popular, Manolo Reig, va declarar ahir al Levante de Alacant que «ho tinc llogat, jo allí llogue habitacions» afegint que «ho tinc tot declarat i al dia amb Hisenda». No obstant, el veí popular no va aclarir com estan empadronades en el municipi unes persones que resideixen en un establiment de tipus hoteler.

El primer edil també va justificar que els dos promotors d’un PAI aprovat pel seu equip de govern estiguen empadronats en la mateixa casa – en obres i sense condicions d’habitabilitat – a l´afirmar què «són amics». Però a més va afegir que «són socis» d’una empresa , Residencial Adsubia, i va trobar normal “que vullguen passar la major part del temps junts» .

Els dos empresaris han aconseguit l’aprovació per part del govern local del PP d’un pla urbanístic amb què es construiran 600 habitatges en el paratge de la Moleta. A més han sigut aprovats dos altres PAI en la zona de Forna per a 1.400 noves cases. Així mateix, l’alcalde de l’Atzúvia va defensar que la persona que està empadronada en l’ambulatori és el metge «i és una sort perquè sabem de la falta de facultatius a la comarca».

En relació amb el virtual ocupant del centre cultural, el primer edil va assegurar que «la persona que està empadronada ha de ser la persona que vivia abans en eixa casa». I sobre l’empadronament d’una persona en el local de l’associació de veïns de Forna va manifestar que «no tinc constància» .

Les primeres reaccions no es van fer esperar ahir i la més contundent va ser la del Bloc de l’Atzúvia. Els nacionalistes van presentar a la vesprada una denúncia davant de la Junta Electoral en els jutjats de Dénia per pressumptes irregularitats del cens electoral.

Els nacionalistes van anar més lluny i van afirmar que «ja podem confirmar el que sospitàvem des de fa tant de temps» i que no és una altra cosa que «l’estreta relació entre l’especulació immobiliària i el poder polític» . Perquè per al Bloc de l’Atzúvia «només la connivència municipal pot fer que s’empadrone d’esta manera gent que no viu ni ha viscut mai en el municipi» .


378 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!