L’Ajuntament de Pego acudirà a l’ofrena a Jaume I organitzada pel Bloc-Compromís de Pego

L’alcalde del municipi explica que, per tal d’estalviar en despeses i per no fer, en poques hores de diferència dos actes similars. La corporació se suma als actes organitzats pel Bloc-Compromís de Pego que homenatgen Jaume I.
Enguany per al 9 d’octubre l’Ajuntament de Pego no ha programat cap acte institucional per a celebrar la diada del valencians i les valencianes. Explicava els diversos motius que els han dut a prendre esta decisió l’alcalde del municipi, Carmelo Ortolà. D’una banda, “hi ha un grup polític, en este cas, el Bloc de Pego, ha organitzat un acte que és una ofrena a Jaume I a les 11 del matí”. Això duu a que “no seria la millor idea fer dos actes paral·lels perquè tots estos actes tenen unes despeses i porten unes repercussions econòmiques”. Avaluada la situació, declarava Ortolà que, “tenim la invitació del secretari local del Bloc de Pego i anem a personar-nos l’alcalde i els regidors que puguen”.

Els actes programats pel Bloc-Compromís de Pego per al 9 d’octubre són eixa ofrena a Jaume I a les 11 del matí. A les 12h., inici d’un concurs de paelles a la Plaça de la Quintana on, posteriorment, a les 17h., actuarà Toni de l’Hostal.315 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!