L’Ajuntament de Pego participa en la consulta de l’avantprojecte de la Lotup

Apostant per la reducció dels metres quadrats necessaris, en parcel·les rústiques, per a construir tenint en compte la realitat de minifundisme existent a Pego i a la resta de l’autonomia. Tot i la demanada, l’ajuntament és conscient de l’omissió de la demanda per part de la Conselleria.
En l’últim plenari ordinari es va donar compte de l’acord de la Junta de Govern relatiu al procés de participació i consulta públiques de l’avantprojecte de Llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Comunitat Valenciana, segons proposta d’Alcaldia-Presidència. Una proposta que no és nova perquè ja va ser presentada durant el mateix procés que es va obrir per a l’Estratègia Territorial. Esta consistix en “la possibilitat de reduir de 10.000 a 5.000 m2 la parcel·la en sòl rústic no urbanitzable” per a poder construir en un camp on regna el minifundisme i en què l’actual normativa no permet la construcció de cases de camp de particulars. També es demanava “regularitzar un poc tota la situació que hi ha actualment dels habitatges que hi ha fora d’ordenació”, explicava Carmelo Ortolà.

El procés de participació i consulta finalitzava el 30 de setembre i tot i haver participat en ell, la Conselleria de Territori, Urbanisme i Paisatge no ha contestat a l’Ajuntament de Pego.
424 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!