La Setmana Santa pegolina fa augmentar l’afluència de turistes

Durant el mes d’abril i més concretament durant les dates de Setmana Santa les visites a l’oficina de turisme de Pego i Les Valls es duplicaven. Els turistes que s’han arribat al municipi han estat, sobretot, de Madrid i Catalunya. La propera proposta de la Tourist Info de Pego i Les Valls és una excursió a Ambra el diumenge 8 de maig. Per a més informació contactar directament amb l’oficina de turisme.
Que la Setmana Santa pegolina té solera és un fet contrastat i reconegut. Aquest any, a més les xifres ho demostren, ja que les visites a l’Oficina de Turisme de Pego i les Valls s’han duplicat per eixes dates. Entre els visitants, sobretot arribats de Madrid i Catalunya, els estrangers han estat els que han demostrat més interés per la Setmana Santa pegolina. Aquest any, com també passara l’any passat, ho han tingut més fàcil ja que el programa oficial de la Setmana Santa pegolina estava traduït a l’anglès, francès i alemany.

Pel que fa a l’ocupació les dades no han estat tan positives. De fet, des de l’oficina de turisme asseguren que “no ha sigut del tot bona” i ho atribueixen al “mal oratge, ja que les reserves anaven bé, però hi hagut cancel•lacions d’última hora que han baixat les dades d’ocupació”. Així, finalment es pot parlar que “els hotels i apartaments turístics han tingut un 70%, el càmping un 85% i les cases rurals un 50%” d’ocupació.

D’altra banda, la Tourist Info corrobora que “cada vegada més, la gent, per a assabentar-se del que es pot veure a Pego i les seues rodalies, s’avança consultant la pàgina web de l’Oficina de Turisme de Pego i les Valls, que en estos quatre primers mesos de l’any ja ha superat les 9.500 visites”.

Pel que fa a les excursions programades per la Tourist Info, la propera tindrà lloc el pròxim diumenge, 8 de maig. Es realitzarà una ruta de senderisme a Ambra. Seràn 16 km que es faran en 6 hores. El preu és de 4 euros i han d’inscriure’s a l’oficina de turisme de Pego.

442 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!