Demà es lliuren els premis del I Concurs de Dibuix del Dia Mundial sense Tabac

A iniciativa de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turismes de Pego, l’Atzúvia i Les Valls. Els dibuixos estaran exposats, des d’avui mateix, a la Casa de Cultura. Els lliurament de premis serà el dijous, 5 de maig, a les 18:30 hores.

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúvia i Les Valls, amb la col•laboració de la regiduria d’Educació, ha organitzat aquest any el I Concurs de dibuix del Dia Mundial sense tabac que es celebra cada 31 de maig.

El lliurament de premis d’aquest I Concurs tindrà lloc el dijous 5 de maig a les 18:30 hores, a la Casa de la Cultura de Pego, on estaran exposats els dibuixos des del dimecres 4 de maig.

L’organització del certamen prega l’assistència de tots els xiquets i de totes les xiquetes que han col•laborat, ja que la decisió del jurat es comunicarà en dit acte. També informa que hi haurà premis per als millors dibuixos de cada col•legi i un xicotet detall per a tots els participants.

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives agraeixen molt la col•laboració de tots i de totes els participants.
548 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!