La Ministra de Sanitat signarà en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Pego

Ho farà aquest dissabte sobre les 13h. En acabar aquest acte protocolari, Leire Pajín exercirà el seu paper de cap de llista al Congrés per Alacant del PSOE i, junt al secretari local dels socialistes, Enrique Moll, oferirà un míting electoral a les 13:30h. a la Casa del Poble. I és que, darrerament, les visites dels líders de tots els partits a la Marina Alta s’han multiplicat: Trillo i Fabra ahir a Dénia, Joan Tardà i Mario Carbonell fa dos dies a la capital comarcal, Aitana Mas i Ignasi Bellido a Benissa, són alguns exemples.
Estem en campanya electoral i això es nota, sobretot, perquè les visites dels polítics a la Marina Alta s’han multiplicat sense excepció. Cada dia, algun candidat o candidata de qualsevol partit, visita algun poble de la comarca. A Pego l’altre dia, el passat dimarts 8 de novembre, van vindre quatre per a participar en el programa especial ‘Eleccions Generals 2011’ de Ràdio Pego. Però, això és només una petita mostra.

Altres exemples que podem posar són els de les visites, durant aquesta setmana del diputat ERPV, Joan Tardà a pobles com Xàbia o Dénia. La cap de llista al Congrés i el cap de llista al Senat per Compromís-Q, Aitana Mas i Ignasi Bellido han visitat pobles com Xàbia, Dénia o Benissa. Ahir el PP, tenia el seu acte central de campanya a Dénia amb la presència del President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra i el cap de llista al Congrés per Alacant, Federico Trillo. El PSOE, té la seua visita estrella prevista per a aquest dissabte, quan la seua cap de llista al Congrés per Alacant, Leire Pajín, viste Pego.

Així, aquest dissabte 12 de novembre, Pego rebrà, d’una banda, la visita institucional de la Ministra de Sanitat, Igualtat i Polítiques Socials, Leire Pajín qui, cap a les 13h., visitarà l’Ajuntament de Pego per a deixar testimoni de la seua visita signant el llibre d’honor del consistori. De l’altra banda, Pego rebrà la visita de Leire Pajín com a cap de llista al Congrés dels Diputats per la província d’Alacant del PSOE. Com a tal oferirà un míting electoral junt al secretari local dels socialistes, Enrique Moll, a la Casa del Poble sobre les 13:30h.

422 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!