La Font guanya en Monuments i Ofrena, Convent en Presentació i Plaça i Natzarè se’n duu el primer premi de Llibret

Enguany en el lliurament de premis a les Falles de Pego 2016 la sorpresa botava en el guardó a millor presentació que ha estat per a la Falla Convent. Les ones entre les seues falleres no s’han pogut contenir. La Falla Plaça i Natzaret s’imposava en el premi a millor Llibret i la Falla La Font aconseguia els primers premis dels dos monuments fallers i la millor ofrena.
El jurat dels premis de les Falles de Pego 2016 s’ha fet d’esperar. Amb el saló de plens de l’Ajuntament ple de falleres i fallers impacients, quan han eixit de la reunió que havia de decidir el premi a la millor ofrena, els nervis s’han desbordat. Totes les comissions estaven a punt de saber si havien aconseguit el seu objectiu, posicionar-se per sobre de la resta. Enguany, però, a diferència de l’edició anterior els premis han estat més repartits. Tres per a la Falla La Font: Ofrena, Monument Infantil i Monument Gran; un per a la Falla Plaça i Natzarè, millor Llibret i un premi per a la Falla Convent, millor Presentació.
La decisió del jurat sobre este darrer premi, el de Presentació, per la reacció de la globalitat de l’auditori, ha estat la que més ha sorprès a totes i cadascuna de les tres comissions falleres. La Falla Convent, qui ha aconseguit el guardó més preuat, el primer, ha botat i plorat d’alegria.
També vessava llàgrimes la fallera major infantil de la Falla Plaça i Natzarè només conèixer-se que havien aconseguit el primer premi de Llibret, després de tant d’esforç i amb una temàtica tan especial com és el foc.
En eixir de l’Ajuntament les tres comissions falleres han corejat que la seua falla és la millor i han iniciat un passacarrer per a deslliurar-se de les tensions i encara amb bon humor el sopar i la llarga nit de hui amb actuacions musicals als tres casals.


PREMIS FALLES DE PEGO 2016

LLIBRET (premi entregat per Alícia Siscar, regidora d’Urbanisme):

1. Falla Plaça i Natzarè
2. Falla La Font
3. Falla Convent
OFRENA (premi donat per José Merí, regidor d’Educació):

1. Falla La Font
2. Falla Plaça i Natzarè
3. Falla Convent
PRESENTACIÓ (premi anunciat per Laura Castellà, regidora de Cultura):

1. Falla Convent
2. Falla Plaça i Natzarè
3. Falla La Font
MONUMENT INFANTIL (premi lliurat per Rebeca Bañuls, regidora de Festes):

1. Falla La Font
2. Falla Convent
3. Falla Plaça i Natzarè
MONUMENT GRAN (premi entregat per Enrique Moll, alcalde):

1. Falla La Font
2. Falla Convent
3. Falla Plaça i Natzarè
523 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!