El mercat de Pego comptarà amb 11 noves parades

Serà sobre mitjan d’abril quan s’incorporen nous llocs de venda al mercat ambulant del dijous complementant l’oferta de productes que ja s’hi troben un dia a la setmana al municipi. Hui s’ha publicat a la web de l’Ajuntament de Pego l’acta de baremació de l’adjudicació dels llocs de venda no sedentària al Mercat Municipal. Hi ha quinze dies per poder presentar al·legacions. D’altra banda, este Dijous Sant el mercat de Pego es muntarà en el seu horari habitual.
Este dijous, 24 de març, Dijous Sant, el mercat ambulant dels dijous es muntarà com qualsevol altra setmana.

D’altra banda, hui la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica publicava a la pàgina web de l’Ajuntament de Pego l’acta de baremació de l’adjudicació dels llocs de venda no sedentària al Mercat Municipal.

Esta acta indica que en breu, cap a mitjan d’abril aproximadament, s’incorporaran 11 noves parades al mercat ambulant dels dijous. Estes complementaran l’oferta de productes amb què ja compta el mercat.
A falta d’aprovació definitiva, una vegada passe el període d’al·legacions —quinze dies a partir de hui— es podrà trobar al mercat dels dijous parades dedicades a borses, tèxtil, roba d’homes, roba de dona, xarcuteria, colònia a l’engròs, productes d’aloe vera, coixins per a gandules de platja, figures d’acer, artesania amb plata i pedres o productes pakistanesos.
La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Rosa Maria Ferrer explica a Ràdio Pego que «les noves parades estaran ubicades al passeig Reina Sofia, mentre que les que hi havia ahí passaran al seu lloc habitual abans de l’última remodelació, és a dir, enfront de la plaça Antic Regne de València, a l’Avinguda d’Alacant». Ferrer afegix que «la decisió d’incorporar nous llocs de venta ha estat per ampliar el mercat així com renovar i actualitzar la bossa de sol·licituds».
981 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!