La Fira de Comerç activa el cap de setmana pegolí

Amb un temps immillorable, Pego mostrava la seua millor cara, amb l’exposició pública d’una bona part dels productes de major qualitat que s’ofereixen al poble a la quarta Fira de Comerç. Una afluència massiva durant els dos dies d’exposició avalen l’èxit de l’esdeveniment i animen les empreses del poble a continuar apostant per aquesta iniciativa en els propers anys. El Pla de Font va tornar a ser, per un cap de setmana, el centre del poble de Pego. En un cap de setmana de tardor assolellat i càlid els pegolins i les pegolines no s’ho van pensar gaire i la Fira de Comerç va ser un anar i venir de gent continu, un fet que avala l’èxit de convocatòria d’aquesta iniciativa que han dut endavant l’Associació de Comerciants i la Regidoria de Comerç a través del Creama.

L’Associació de Comerciants ja passat el primer dia de prova, valorava la Fira, de la mà del seu president, Ximo Bolta, molt positivament. “Les ventes es fan a poc a poc”, explicava Bolta, però també afirmava que la Fira té com a objectiu principal “saludar a la gent, que s’enrecorden de nosaltres i que vinguen a les tendes”. El recolzament de la regidoria de comerç va ser reconegut per l’Associació, alhora, des de la presidència es va “animar els comerciants a què participen de tots aquests esdeveniments perquè és d’aquests esdeveniments d’on es pot viure i d’on es pot triomfar”, els resultats no són immediats, però a la llarg estan ahí.

El públic assistent, en consonància amb els empresaris que exposaven, va valorar la Fira positivament i va encoratjar els organitzadors a repetir aquest esdeveniment perquè dóna vida al poble i anima la gent a eixir de casa. A més, dóna a conèixer els serveis de què disposa Pego. Així mateix algun que altre comerç potser estiga l’any que ve en la cinquena edició.

Les associacions socioculturals de Pego van ser convidades a tenir presència a la Fira de Comerç i una representació important va exposar productes, va vendre menjar o va donar a conèixer la seua tasca. Un exemple són l’associació de boixeteres de Pego, que va aprofitar la bona llum del cap de setmana per a continuar amb la seua tasca laboriosa, a més ens informaren que el 2 de març es realitzarà la trobada comarcal de boixeteres al municipi.

Però potser qui més va gaudir d’aquests dos dies de Fira van estar els més menuts, ja que disposaven de minicanxes de tennis, de castells inflables, de tallers florals i de cuina dedicats exclusivament per a ells i elles. L’ocasió ideal per als pares i les mares per passejar tranquil•lament per dins la doble carpa i pel passeig Cervantes.

Diumenge, la socialista Pepa Sendra, nova en la tasca de regidoria de comerç, ressaltava la cooperació de totes les associacions i sobretot de l’Associació de Comerciants. Sendra afirmava que la resposta del públic l’animava a reunir esforços de cara a la cinquena fira de l’any que ve.385 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!