La Confraria de l’Ecce-Homo manté el dimecres posterior a l’últim diumenge de juny per a celebrar la Santíssima Sang

En la Junta General Anual celebrada aquest cap de setmana la Confraria del Santíssim Ecce-Homo feia repàs de tot el que ha dut a terme durant el 2010.
La Confraria del Santíssim Ecce-Homo, celebra anualment la seua Junta General per a donar compte del que s’ha anat fent durant l’exercici anterior i el que es durà a terme en el present. Aquest assemblea es produïa aquest cap de setmana i donava compte de diferents millores internes. Així, ens assabentàvem que s’ha dut a terme “la renovació total de les vestes”, sent actualment totes noves i amb capa. També es renovaven les vestes dels portadors. D’altra banda, durant el 2010 s’ha dut a terme un registre fotogràfic digital de llibres d’actes i arxiu de la Confraria per part de Josep Vicens Pasqual. A més, s’han canviat els marcs de portes i finestres de les cristalleres de la Cúpula substituint la fusta per alumini.

Una altra de les qüestions abordades donava compte del manteniment, durant aquest 2011, de la data de la festa en honor a la Santíssima Sang, fixant-se aquest dia en “el dimecres posterior a l’últim diumenge de juny”. També s’avançava el programa per a honorar el patró de Pego, que començarà el 23 de juny.

409 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!