El 15 de febrer apagada de llum a les 22 hores

Se celebra el dia del consumidor i aquesta apagada general d’electricitat en les llars té com a objectiu protestar per la pujada abusiva que Endesa, Iberdrola i Fenosa han dut a terme en les tarifes elèctriques.
Demà, 15 de febrer se celebra el dia del consumidor i per a commemorar-ho s’ha llançat des de la xarxa una nova iniciativa d’apagada general d’electricitat a les 22 hores des de totes les llars de l’Estat Espanyol. La finalitat és protestar per la pujada abusiva que les tres empreses elèctriques que operen al nostre país, Endesa, Iberdrola i Fenosa, han dut a terme en les seus tarifes elèctriques.

Des de l’organització de l’apagada general d’electricitat s’explica que “L’única forma que tenim de lluitar els consumidors contra estes practiques abusives, és amb mesures com esta”. Per això es convoca a la ciutadania en general ha seguir la iniciativa que començarà a les 22 hores i durarà, mínim 5 minuts.

I és que s’assegura que “amb només 5 minuts es pot fer un buit en les seues arques”, un buit que de segur els fan enrecordant-se de “tots als que els estan furtant”, s’afirma des de fòrums d’internet.

En les xarxes socials també s’afirma que ja s’ha superat la xifra de 240.000 persones apuntades a celebrar eixa apagada col•lectiva proposada per a aquest dimarts, 15 de febrer, dia del consumidor.

520 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!