Jorge Magaz i Tomàs Garrido estarà en el MucipeG 08

El jove músic i indiscutible promesa en el món de la composició per a la imatge, Jorge Magaz i el prestigiós compositor i director d’Orquestra, Tomàs Garrido han confirmat la seua assistència com a professors convitats per a la classe/conferència del dijous 10 de juliol i per al divendres 11 de juliol, respectivament. A més Magaz i Garrido prendran part, junt a Eva Gancedo en la taula rodona que tindrà lloc el dia de la clausura del curs, l’11 de juliol. El II Curs de Composició de Bandes Sonores “Vila de Pego” continua confirmant el seu alt nivell de professorat. Si dilluns coneixíem que la professora titular anava a estar Eva Gancedo, avui sabem que Jorge Magaz i Tomàs Garrido seran els professors convidats el dijous 10 i el divendres 11 de juliol. A més, el tres estaran presents en la taula rodona que tindrà lloc el dia de la clausura del curs, el mateix divendres 11 de juliol.

Al voltant dels professors convidats al “Vila de Pego” dir que Jorge Magaz és llicenciat en Comunicació Audiovisual. A més ha estudiat orquestració, harmonia moderna, jazz, arranjaments i composició. En el món de la música per a la imatge, aquell en què aprofundeix el II Curs de Composició de Bandes Sonores, és potser on més ha destacat amb més de 30 curts, més de 50 treballs per a la TV, ràdio, cine i teatre, d’entre els que es podria destacar el llargmetratge “En cap part”, també destaca, per la seua contudència, la música composta per a “McGuffin”, un exercici al més purt divertimento americà com a homenatge a John Williams, Alan Silvertri i Gabriel Yared, sent premiat diverses vegades com en el cas més recent “D’espardenyes i orbayando”, premiat en el Festival de Gijón.

Sense dubte una sòlida base per a aquesta jove promesa de la música, Jorge Magaz, que l’ha dut ha formar part de l’equip de treball d’Alberto Iglesias com a assistent i orquestrant dels seus últims treballs com “The Argentine”, “Guerrilla” i la banda sonora nominada als Oscar de Hollywood “The Kite Runner” traduïda en castellà com a “Cometas en el cielo”.

L’altre professor convidat, Tomàs Garrido, és un prestigiós compositor i director d’Orquestra. Aquest ha estrenat les seues obres en multitud d’escenaris arreu del món: Madrid, Barcelona, París, Estrasburg o Granada, entre d’altres. Així mateix, ha sigut reconegut diverses vegades en Concursos de Composició com són el de Montreal, Manchester o Varsòvia. Garrido ha sigut convidat a dirigir orquestres com la London Concertant, l’Orquestra Simfònica de Galícia, Madrid, Màlaga i Gran Canària, a més de l’Orquestra Filharmònica de Chestojowa (Polònia), entre d’altres. En l’apartat de música per a la imatge, Tomàs Garrido ha dirigit nombroses bandes sonores com la d’ “Acción Mutante” “Como ser mujer y disfrutarlo”, “Kika”, “La Flor de mi secreto”, “carne trémula”, “La Buena Estrella”, entre d’altres.

Recordem que la data de matriculació finalitza el 30 de maig i que es pot consultar tota la informació referent a aquest II curs de Composició de Bandes Sonores “Vila de Pego” en la seua pàgina web de l’Agrupació Musical de Pego www.ampego.iespana.es
528 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!