Joan Lerma es reunix amb el PSPV de Pego

Els diputats socialistes del Congrés han encetat una ronda de visites a les agrupacions socialistes locals amb la finalitat d’explicar les línies bàsiques del que serà el programa polític dels socialistes. Així mateix, traslladen directrius fonamentals per poder respondre a algunes actuacions que s’han dut a terme al Congrés.
Que estem en precampanya electoral cada vegada es veu més clar. Un exemple el tenim en la visita, ahir, de l’expresident del Consell i actualment diputat socialista al Congrés, Joan Lerma. Es reunia de vesprada amb l’agrupació socialista de Pego dins una ronda de contactes que els diputats socialistes del Congrés estan mantenint en les assemblees locals per a explicar «els motius i les consignes polítiques que van a seguir en les campanyes electoral i marcant unes directrius del que s’ha de dir i com s’està treballant per a contestar a la gent al voltant de la tasca que s’està fent», explicava el secretari local del PSPV de Pego, Enrique Moll.


Foto: PSPV Pego


Confirmava Moll que s’està en període preelectoral el que suposa haver començat ja a treballar en el programa electoral o en llistes. Estes visites servixen per a aclarir dubtes i inquietuds dels militants.


Foto: PSPV Pego
609 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!