Hui declaren cinc regidors de l’equip de govern per la querella criminal interposada pel PP pegolí

Carmelo Ortolà, Anna Aparisi, Andreu Dominguis, Elvira Ciurana i Pascual Garcia defensaran la seua decisió de canviar de destí els diners del conveni amb l’urbanitzadora de Penya Roja, uns diners destinats a millorar les infrastructures de Pego per l’augment de població derivat per l’increment de població i que s’han utilitzat per a pagar despeses corrents i factures endarrerides de pagament. Està previst que els quasi dos milions d’euros es tornen en 10 anys. Hui han tingut lloc, als jutjats de Dénia, les primeres declaracions al respecte de la querella criminal presentada pel PP de Pego contra els regidors que formen l’equip de govern de la localitat. Els populars pegolins van veure indicis de prevaricació en el canvi de destí dels diners del conveni entre l’ajuntament de Pego i l’urbanitzadora de Penya Roja. El conveni especifica que els diners que pagava Martinsa-Fadesa per l’augment d’edificabilitat a la macrourbanització han de destinar-se a millorar les infrastructures del municipi per l’augment de població que suposarà la nova urbanització.

Davant la lentitud de les obres que s’estan realitzant a dita urbanització, de la situació de la mateixa empresa que va signar el conveni de suspensió de pagament, i de la situació econòmica del mateix ajuntament de Pego; el regidor d’hisenda i alcalde del municipi, va decidir canviar el destí dels diners del conveni de Penya Roja per tal de pagar despeses corrents i factures pendents de pagament i estalviar-se així haver de demanar més crèdits als bancs i conseqüentment eliminar el pagament d’interessos que això suposaria. A més, quan es va prendre aquesta decisió per plenari, l’equip de govern es comprometia a tornar els quasi dos milions d’euros en 10 anys.

Hui declaren a més de Carmelo Ortolà, Anna Aparisi, Andreu Dominguis, Elvira Ciurana i Pascual Garcia, l’interventor i el secretari municipal.

544 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!