Fitur obri les seues portes amb representació pegolina

Des de les 12 estan obertes les portes de la XXXI Fira Internacional de Turisme que celebra des de hui i fins el diumenge a Madrid. Un total de 37 municipis i 3 mancomunitats de la província d’Alacant participen en aquesta nova edició, entre eixes mancomunitats la de Pego i Les Valls.
Fitur s’ha inaugurat avui mateix, a les 12 i per tant ja es pot visitar, durant els primers dies només ho faran els professionals del sector turístic i el cap de setmana tothom que vullga conèixer les propostes turístiques de tot l’estat espanyol. Entre tota eixa oferta, en el Pavelló 5 d’IFEMA es troba l’estand del Patronat de Turisme de la Costa Blanca en el que es troben un total de 37 municipis i tres mancomunitats, el que en realitat dóna un total de 58 pobles de la província d’Alacant presents a Fitur 2011. I dins de tots ells podem trobar la Mancomunitat de Turisme de Pego i Les Valls.

La tècnic de turisme comentava dilluns passat que La Marina Alta, tot i que cada poble té el seu estand individualitzat dins el pavelló 5, no deixa de banda el fet de ser comarca, com tampoc desaprofita el fet de poder treballar amb la comarca veïna de la Safor.

En esta edició, que es desenvoluparà entre els dies 19 i 23 de gener, el Patronat de la Costa Blanca presenta un estand en què els municipis es disposaran estratègicament segons el producte turístic predominant a què representen.

Durant els dies de la fira, l’estand del Patronat acollirà nombroses activitats per a promocionar l’oferta turística de la província. El turisme de sol i platja, el d’interior, el gastronòmic, el de congressos, el cultural, l’esportiu o el d’oci tindran el seu espai en l’estand de la Costa Blanca on els distints municipis participants presentaran els seus principals atractius. L’estand de Pego i Les Valls promocionarà el seu paisatge natural, cultural i arquitectònic, a més de les seues festes i les rutes senderistes que es poden realitzar.

Enguany els visitants que s’acosten a l’estand en què s’ubica la Costa Blanca podran identificar i localitzar els distints municipis que assisteixen a la fira segons el seu producte turístic predominant.

S’han creat huit illes en què s’ubicaran els consistoris i que generaran un circuit per a endinsar el visitant en l’oferta turística de la província. Estos estands mostraran tots els productes turístics de la província: platges, nàutica, golf, festes, interior, cultura, gastronomia i enoturisme. En l’illa principal es crearà una gran plaça central de treball i reunió en què es duran a terme les diferents activitats complementàries.

L’estand del Patronat de Turisme per a esta edició de Fitur compta amb una superfície total de 771 metres quadrats, dividits en dos illes, una de 686 metres quadrats en la que estaran presents els municipis i una altra de 85 metres quadrats destinada a sala de premsa.

L’estand, que presenta un disseny atractiu i modern, està relacionat amb la diversitat de color de la Costa Blanca, amb la llum, la festa i el paisatge.
458 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!