Festa a la residència de Pego

Un matrimoni anglès dóna vora 4.000 euros arreplegats en la venda de llibres de segona mà al mercat del dijous. Aquesta nit se celebra, com és habitual a la residència de Pego un sopar amb ball amb els desinteressats mecenes de Monte Pego que també destinen part dels diners arreplegats a una associació de protecció d’animals. L’altruisme és un valor en desús a la societat actual. El ritme actual de vida i el sistema financer d’occident ha permès ampliar el nombre de productes de consum a una gran part de la població. No obstant, encara hi ha persones que destinen una part important dels seus diners per a causes molt justes, no sols fora d’Espanya, sinó també per als col•lectius i associacions que treballen a nivell local.

Aquest és el cas d’un matrimoni anglès, que té la residència a Monte Pego i que des de fa diversos anys recapta diners per a dos objectius principals: la residència d’ancians del municipi i una associació d’ajuda a animals. A banda dels diners arreplegats de la venda de llibres que es destinen a millorar les condicions dels nostres majors, anualment també realitzen un sopar amb ball que pretén alegrar la vida de tots els i les residents.

La regidora de Benestar Social, la socialista Ana Aparisi, informava a Ràdio Pego que el sopar tindrà lloc aquesta nit a partir de les 20.00 hores.


95 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!