Agenda cultural

Divendres: s’inaugura l’exposició ‘Sendes de fil’ de Patricia Garcia i Maria del Mar Villar, a les 8 de la vesprada al Museu d’Art. S’estrena l’obra de Café Teatre ‘Tres o no res’ de l’Escola de Teatre de Pego interpretada per Carolina Ferrer, ‘Blas’ i ‘El Gamba’ i dirigida per Cèsar Monzonís, al Casal Cultural de Gata a les 23’00h. A més dissabte hi ha Mig Any de Moros i dissabte i diumenge es projecta a Pego ‘Camino’ de Javier Fesser. Aquest cap de setmana l’activitat torna a bullir a Pego. Comencem per avui mateix, divendres.

Aquesta vesprada a les 8 i al Museu d’Art al carrer l’Hospital de Pego, s’inaugura l’exposició ‘Sendes de Fil’, una mostra dual de gravats realitzats per Patrícia Garcia i Maria del Mar Villar. Qui passe per la mostra podrà comprovar com alguns d’aquests gravats combinen el fil per donar personalitat al seu total. La mostrarà estarà exposada des d’avui divendres, 16 de gener fins el dissabte 7 de febrer.

I aquesta nit a les 11 al Casal Cultural de Gata de Gorgos, s’estrena l’obra de Café Teatre ‘Tres o no res’ protagonitzada per la nostra companya Carolina Ferrer, pel col•laborador d’aquesta casa ‘Blas’ i pel Gamba. Tots tres intèrprets donaran vida a tres personatges que ens descobriran una història entrellaçada tot i que no ho semble a primera vista, perquè tot no és el que pareix…

I demà dissabte… a la 1 del migdia, manifestació contra el genocidi a Gaza a Dénia. Una manifestació organitzada per la Plataforma contra el genocidi palestí que eixirà des de la Creu Roja de la capital comarcal.

Per la vesprada-nit a Pego se celebra el Mig Any de Moros i Cristians amb dos novetats, l’itinerari que enguany serà pel centre del poble i l’horari, que s’avança i a les 8’30 de la vesprada totes les filaes de la localitat, mores i cristianes, conviden a tota la població a què isca al carrer i gaudisca de la festa. Després soparan a les càbiles i posteriorment, a la 1 començarà el ball al Saló Fillol’s.

A les 10’30 de la nit, el dissabte, el cinema municipal projecta ‘Camino’, la darrera pel•lícula de Javier Fesser que mostra la vida de Camino, una enlluernadora xiqueta d’11 any nascuda en una família de l’Opus Dei que s’enfronta a dos esdeveniments completament nous per a ella: a l’amor i a la mort. ‘Camino’ està nominada a 7 Goyas i acaba de rebre el premi com a millor pel•lícula, José María Forqué.

La pel•lícula també es projectarà diumenge a les 4’30 i a les 7’30 de la vesprada.Agenda cultural

Lliurament de premis del XXXI Certamen Nacional de Pintura “Vila de Pego” al Museu d’art, al Carrer Hospital, a les 20.00 d’aquesta vesprada. El dissabte a les 10’30 de la nit al Teatre Municipal tindrà lloc el IV Concurs i el VII Concert de Música Festera. El diumenge, tradicional processó per a honrar a Sant Cristòfol. (més…)

Agenda Cultural

Reunió de mestresses de casa, projecció dels documentals “Almansa 1707: de la Revolta a la Repressió” i “Hay motivo”; teatre musical “El último tranvia” i café-teatre “Seguim Mimant-la”; presentació de la llista del Bloc de Pego i presentació de les capitanies Mora i Cristiana 2007 són algunes de les activitats d´aquest cap de setmana. (més…)

Agenda cultural

Aquest cap de setmana Pego està tranquil. Només hi ha previstos dos actes culturals a banda dels actes religiosos i esportius. La projecció del documental del “Del Roig al Blau” dirigit per Llorenç Soler divendres a les 22.00 hores de la nit al Casal Cultural i dissabte a les 11.30 a la Casa de Cultura el darrer contacontes de la temporada, organitzat per Cabal. En el plànol polític, aquesta nit inauguració de la seu de Ciutadans de Pego a les 22 hores i demà sopar de precampanya del PSPV-PSOE de Pego. (més…)
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!