III Marxa BTT de Pego

El Club esportiu XE K Vaig torna a fomentar aquest esport de bicicleta de muntanya que cada vegada s´estén més. A les 9 del matí començarà aquesta marxa que serà mixta, meitat urbana, meitat muntanyosa. Al voltant de 200 esportistes participaran aquest diumenge. I el dissabte per la vesprada a partir de les 4.30 hores gran partida de pilota al carrer Nou entre el Pego i Potries. El Passeig Cervantes serà el punt d´eixida i d´arribada de la III Marxa BTT, que potencia la bicicleta de muntanya. L´èxit de la marxa està reflectit en la participació. Uns 200 ciclistes el diumenge, a partir de les 9 del matí, competiran per a arribar els primers a la meta. Tot i que tots els participants seran recompesats. El recorregut transcorrerà tant pel nucli urbà com per la resta del terme on predomine la muntanya.

El club esportiu Xe K Vaig va apostar per organitzar aquest tipus de marxa fa tres anys i actualment es pot veure el fruit de l´esforç i l´arrelament d´aquest esport entre el públic. Aquest esport combina la lleugeresa de la bicicleta amb la dificultat dels terrenys proposats, el que fan d´ell una activitat de risc però també de precisió i de resistència.

I demà dissabte a les 4.30 de la vesprada tindrà lloc la partida de pilota corresponent a la competició que organitza la Federació de Raspall i que enfrontarà els pegolins contra Potries.
946 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!