Els colombaires de la comarca s’uneixen als de Pego contra la Federació

A la reunió que va tindre lloc el dimecres per la nit a Beniarbeig de tots els presidents i secretaris comarcals davant la problemàtica sorgida després de suspendre el Concurs Comarcal de Pego per no acatar un mandat de la Federació que no apareix en cap normativa, es decideix que el aquest Concurs Comarcal tindrà lloc a La Xara.
Les actituds “caciquils” dels dirigents provincials de Columbicultura poden quedar al descobert en molt poc temps. La fermesa mostrada pels colombaires pegolins, que han rebut el suport de la resta de colombaires de la comarca per a oposar-se a l’imposició de la Federació, podria tindre els seus fruits en breu.

De moment no tot està perdut i els colombaires pegolins, encapçalats pel seu president, José Santamaría, estan disposats a lluitar fins on faça falta per a que el concurs comarcal de columbicultura es celebre a Pego, en un dels millors llocs que disposen els aficionats a este esports en tot l’estat espanyol.

La polèmica va sorgir quan des d’Alacant volien imposar que les colomes foren d’elles i així cobrar més diners pel concurs. Des de Pego, s’oposen ja que no hi ha cap llei que obligue a soltar colomes forasteres en el concurs. Els colombaires que s’han inscrit al concurs són partidaris d’amollar colomes de Pego ja que així disminuís el risc de que els coloms, alguns d’ells valorats en milers d’euros, pogueren patir algun accident.

Des de Pego ja s’ha lliurat un escrit a la Federació demanant la seua baixa a la Marina Alta i la seua inclusió a la Safor.
A més a més tampoc descarten iniciar accions judicials ja que hi ha, segons advocats consultats per Ràdio Pego, indicis de prevaricació per part de la Federació i a més demanar una reposició econòmica pels danys morals i els ingressos patits pel club de Pego
317 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!