El Pego és líder del grup VII de Primera Regional

Ha guanyat els dos partits de lliga disputats fins el moment i suma 6 punts i 3 gols a favor i cap en contra, el que li permet liderar la classificació, empatat a punts amb el Xeraco. La directiva del club considera que està a punt d’aconseguir l’objectiu marcat a principi de temporada, guanyar els 5 primers partits de lliga.

image001Pego 2, Real de Gandia 0

Este resultat li permet al primer equip del Pego CF liderar la classificació després de disputar-se la segona jornada de lliga. 6 punts suma l’equip roget, els mateixos que el Xeraco, però lidera la taula perquè ha marcat 3 gols i no ha encaixat cap.

image002Des de la directiva del club pegolí declaren que «un equip que aspira a tot com el Pego s’ha de marcar un primer objectiu: fer un bon arranc [de temporada] i guanyar els cinc primers partits per situar-se davant [en la taula de classificació] i poder mirar qui ve darrera pel retrovisor». De moment, l’equip roget porta dos victòries de dos partits, «ho siga que va quasi per la meitat» d’aconseguir eixe objectiu, assenyalen des del Pego CF.

L’últim partit del primer equip del Pego va començar amb domini roget. Prompte, als 10 minuts de joc Cristian Rico, en jugada personal i desquenes a la porteria, de xilena, va tindre la primera ocasió per al Pego, després en centres des de les dos bandes van tindre ocasions Juan Guede i Borja Martínez. Dos ocasions, però, que no es van materialitzar, per ben poc. Va ser en el minut 23, en que desprès d‘una jugada i centrada des de banda esquerra del Pego va rematar de bolea, amb l’esquerra, Borja Martínez. Un tir inapel·lable que va el fer pujar al marcador l’1 a 0 a favor dels rogets. A partir d’eixe moment, el Real de Gandia es va estirar un poc i, per banda dreta, van aconseguir arribar Ezequiel davant del porter pegolí que estava avançat. Va intentar una vaselina que, afortunadament, va pegar al travesser i va poder aclarir la defensa. Una altra clara ocasió per al Real de Gandia va ser quan Adrián va traure de porta rebotant el baló en lesquena del davanter del Real. Un rebot que va pegar al travesser i que va poder aclarir, de nou, la defensa rogeta.

1506286230502-199337781Ja acabant la primera part, en una jugada individual per banda dreta, de Víctor Oller va aconseguir anar-se’n de dos contraris en el banderí de córner, es va poder internar en l’àrea rival i fer el conegut com a ‘Passe de la Mort’ a Àlex Bertó que va creuar per baix al pal llarg. Un llançament imparable por al porte, aconseguint marcar el 2-0.

La segona part va continuar marcada pel domini territorial del Pego amb alguna esporàdica eixida al contraatac del Real poc perillosa. També van fer un parell de balons aeris que va solventar molt bé el porter del roget Adrián, i ja en les acaballes del partit hi ha ocasions per a Oller, Bertó i Alberto Morera que sen van anar fora per poc.

Cal destacar en este partit el debut a casa esta temporada de dos jugadors provinents del Juvenil con són Curro i Pere i el recent fitxatge de Dénia procedent del Juvenil de Divisió d‘honor del València CF i que ha causat una grata impressió.

La propera jornada hi ha futbol al Cervantes. Diumenge 1 d’octtbre, a les 17:30h. PEGO C. F. vs C.F. ORBA