L’esport del cap de setmana

Hui en l’apartat d’esports farem una repassada de les activitats previstes a Pego per al cap de setmana dins de les escoles esportives.

Comencem amb el futbol sala perquè demà dissabte, el Pego aleví s’enfrontarà al Dénia a les nou i mitja del mati al Ausiàs March. El mateix escenari tindrà els partits de la lliga sènior que van a jugar-s’hi a partir de les dos i mitja de la vesprada.
En futbol també hi haurà partits demà. A les deu del matí, al camp municipal Cervantes el Cadet B del Pego Club de Futbol rebrà la visita de l’Oliva. Més tard, a les onze i mitja, el conjunt Benjamí i l’Aleví A jugarà contra el Benidorm.

Quant al bàsquet, els benjamins del CB Pego, jugaran a les dotze a casa davant del Gata. I l’equip senior masculí pegolí rebrà al Canals com a visitant, en l’encontre que es disputarà demà a les set i mitja de la vesprada al pavelló.

Pel que fa a la jornada del diumenge… com ja hem comentat en dies anteriors, tindrà lloc la Pegotrail.

La competició consta de tres proves; la llarga, de 21 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell, la curta, de 14k i 600 metres de desnivell, i una marxa senderista d’esta mateixa distància. Tots els participants eixiran a les huit i mitja del matí des del Pla de la Font, on també estarà situada la línia de meta.

Mentretant, en el camp Cervantes el conjunt infantil B del Pego disputarà el seu partit contra el Benirredrà, a partir de les deu.
I a les onze i mitja, els equips aleví i benjamí B, jugaran també al Cervantes, contra la Nucia B. La jornada futbolística es completarà amb el derby comarcal que enfrontarà al Pego CF i al CD Dénia, a les cinc, sobre la gespa del Cervantes.

Respecte al futbol sala… el diumenge hi haurà partits de lliga al pavelló Ausiàs March a partir de les deu del matí.
1146 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!