Agenda cultural del cap de setmana (22-24 de novembre)

Una agenda que comença hui amb un nou divendres de tapes de la ruta Tapego. Cal recordar que són tretze els bars i restaurants del municipi que participen en la cinquena edició d’esta ruta gastronòmica.

Cada establiment ofereix, a partir de les huit de la vesprada, una selecció de tres tapes. El preu de la tapa i una canya és de 2’50€. La tapa i refresc són 2’80€.

ACTES DEL DISSABTE
Passem ara a demà dissabte. Al parc natural de la Marjal es farà una jornada sobre les plantes aquàtiques i prades subaquàtiques de la tardor. Esta activitat, que organitza l’equip rector del parc natural, començarà a les dotze i mitja del migdia. El punt de trobada per als assistents serà el pàrquing de la Muntanyeta Verda.

A partir de la una, també demà dissabte, la Filà Almogàvers oferirà una degustació d’arrossos a la seua càbila, que inclou disco-mòbil a partir de les quatre de la vesprada.

I a les huit, al teatre municipal començarà el Concert de Santa Cecília de l’Agrupació Musical de Pego. Sota la direcció d’Ignacio Sanjuan Rodrigo interpretarà quatre peces de compositors nord-americans. I, en la segona meitat del programa, tocarà altres quatre temes de compositors espanyols.
1359 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!