El Pego empata a Castelló

Els rogets anaven guanyant fins i tot 4 minuts després del temps reglamentari. El Pego ja es tretzè a la classificació. El bàsquet pegolí continua donant alegries a l’afició local. Este Pego pinta molt bé i el mateix dóna ara que els rivals siguen “de la nostra lliga” o de la part alta de la classificació. Es més, amb l´empat d’ahir el Pego se situa 13é en la classificació i tots els equips formen ja part de la seua lliga.

Els rogets han saldat en dos victòries i un empat els seus darrers compromisos amb equips millor classificats. Primer va ser la victòria a Burjassot, després a casa davant el Vila-Real i ahir anaven guanyant el partit, fins i tot, quan es va acabar el temps reglamentari.

En aquest sentit s´ha de destacar la imatge d’equip que va donar el Pego. En la primera part es va mostrar molt dur i conjuntat. Els aficionats del Castelló van comprovar que era un rival molt complicat, mentre que els seguidors pegolins, observarem com els rogets continuen cada dia millorant com a conjunt.

No obstant, la primera part va estar un tant avorrida i els dos equips van mostrar molt de respecte. Però si en la primera part els dos equips van es van preocupar més de marcar-se l´un a l’altre, en el segons temps va canviar radicalment el panorama i els dos equips van oferir 50 minuts plens d’oportunitats. Qualsevol podia marcar i ho va fer primer el Pego amb un gol de Valero al minut 73. La sort es va aliar en un parell d’ocasions amb els rogets que van veure com el travesser rebutjava dos balons dels castellonencs.

I quan pareixia que el Pego s’emportava els tres punts, al minut 95, els orelluts aconseguiren empatar l’encontre.

Amb el punt de Castelló, el Pego se situa, com hem dit, 13è en la classificació amb 29 punts, a 13 de la promoció i a sis del descens. No obstant, el millor, no són aquestos 6 punts de matalàs que els porta als llocs de descens, sinó la imatge que dóna ara l’equip. La classificació continua encapçalada pel Dénia que sols va poder empatar a casa contra el Dolores. Finalment, l’Oliva es va imposar al Burjassot i se situa en el lloc 15 amb 27 punts. Moll va assenyalar que s´ha de mantindre la mateixa actitud, d’humiltat i treball perquè els de baix continuen també sumant punts.

Dissabte, 20/01/07
El Pego B va jugar al Polígon Municipal la Partideta de Cullera

CF UD Ciutat de Cullera 4 – Pego CF “B” 2

Malgrat jugar bé el Pego perd el seu segon partit de la lliga, en un encontre que es decideix a la segona part, ja que al descans s’anava 2 a 2.

El filial entra en minicrisi de resultats, ja que porta tres partits sense guanyar, cal esperar que aquesta es supere el diumenge que ve contra un rival directe com el CF Bellreguard.

I el juvenil va jugar al Camp Municipal de Catadau

UE La Mancomunitat 1 – Juvenil del Pego CF 2

El juvenil comença la seua recuperació amb aquesta victòria aconseguida amb gols de Jato i Nando Server,

BASQUET. 20-21 de gener de 2007. Jornada 15.

Els sèniors juguen a casa i guanyen.

SÈNIOR MASCULÍ. Primera grup C.
Dissabte, 20 de gener, 19:30 h. al Pavelló Ausiàs March de Pego.
CB Pego 58 – Nou Bàsquet Alzira “B” 46

SÈNIOR FEMENÍ. Preferent grup D.
Diumenge, 21 de gener, 12 h. al Pavelló Ausiàs March de Pego.
CB Pego 94 – CB Benifairó 35

JUNIOR MASCULÍ. Primera grup D.
Expobar Gandia Bàsquet “B” – CB Pego (A la nit a “l´Esport a Ràdio Pego”)

JUNIOR FEMENÍ. Descansa, esperant el començament de la propera lligueta entre els millors equips de preferent.