El Pego CF es reforça per a la propera temporada

El retorn de Kuki és el fitxatge estrella. També s’incorporarà al primer equip roget Sito, un lateral que també ha estat jugant al Dénia en la Segona Divisió B. A aquests dos nous fitxatges se sumen cinc més provinents d’altres equips.
Dilluns els rogets començaven la seua pretemporada de cara al nou curs que cada vegada està més a prop. Dels moviments al camp encara sabem ben poc, el que si que podem avançar són els moviments d’incorporació de nous jugadors al planter roget. El nostre col•laborador esportiu, Rixi Sendra, ens ha avançat els nous fitxatges que reforçaran al primer equip del Pego de cara a la nova temporada. La incorporació estrella és el retorn de Kuki, un dels grans valors que va tenir fa dues temporades el Pego CF i que ha estat tot un any al Dénia. També des del Dénia arriba el lateral Sito.

Altres nous fitxatges són: Jesus porter que ve del Guadassuar; Fran com a defensa, des del Llevant B; Nico, que defensarà el centre del camp i que també arriba des de Dénia; Pinxito, mig esquerre del Dénia Juvenil i Canet com a davanter, arribat des del Ciutat de Gandia.

Totes aquestes noves incorporacions s’afegeixen a la base de planter que ha quedat de la temporada passada: Ribes, Edu, Frede, Miquel, Navarro, Alcántara i els joves jugadors pegolins arribats des de la pedrera del Pego CF: Ximo, Torrado, Pablo, Giménez, Nando, Carmelo i Josep.
500 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!